Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit adjak az anyós-apósjelöltn...

Mit adjak az anyós-apósjelöltnek karácsonyra?

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyok együtt a barátommal, a szüleit karácsonykor fogom megismerni, és ajándékot is illene vinnem. de mi legyen az ? 21/L
2011. nov. 9. 14:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

ma 14:23

Párologtatónak hívják....

2011. nov. 9. 14:33
 12/22 anonim ***** válasza:
Valoban, koszi!! : D Hiaba agyaltam rajta egyszeruen nem jutott eszembe a szo :)
2011. nov. 9. 14:36
 13/22 A kérdező kommentje:
az a probléma, hogy az apósjelölt nem iszik alkoholt. neki mit lehet még azon kívül adni ? mert az anyósnak jó a virág + bonbon, ha nem jut eszembe más, vagy nem kapok jobb ötletet.
2011. nov. 9. 14:38
 14/22 LadyLee ***** válasza:
Ha nem iszik, akkor kérdezd meg a párod, hogy mit szeret, mondjuk könyvben, zenében, és akkor egy konyv vagy CD szerintem jó megoldás.
2011. nov. 9. 14:43
 15/22 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem kérdezd meg a barátodat, hogy a szülei minek örülnének mert nem szeretnél hülyeséget venni.

De anyós jelöltnek vehetsz például mécses tartót, illatos gyertyákat, vannak különleges karácsonyi illatúak is.

Vagy ha van hobbija akkor ahhoz kapcsolódó könyvet. Vagy tea, kávé különlegességet.

Após jelöltnek egy jobb fajta bor, pálinka (ha szereti), neki is lehet valami könyv ha van hobbija. Selyem nyakkendő (ha járnak el szórakozni), bortartó, autós bögre, boros kancsó.

Ezek jutottak eszembe, remélem tudtam segíteni.

21 éves menyasszony!

2011. nov. 9. 14:52
 16/22 anonim ***** válasza:
76%
14:52 vagyok. Ajándékok mellé nyugodtan süthetsz mézes kalácsot, annak is fognak örülni. Ismerkedés közben elmajszoljátok.
2011. nov. 9. 14:53
 17/22 A kérdező kommentje:

tiramisut fogok csinálni nekik, egy jó nagy adagot :)

a mézeskalácsban nem vagyok olyan jó.

2011. nov. 9. 15:11
 18/22 anonim ***** válasza:
Mi párommal közösben adtunk ajándékot mindkét részre. Apáknak 1-1 üveg bor. Párom anyukájának egy kollégámtól vett természetes anyagokból (termésvirágból) készített angyalkás asztaldíszt adtam. Nagyon örült neki. :)
2011. nov. 9. 16:16
 19/22 anonim ***** válasza:
Érdemes megtudakolni, szeretik-e a tiramisut. Mert elég nagy csalódás lenne neked, ha olyat viszel, ami nem ízlik.
2011. nov. 9. 16:24
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekünk tavaly volt a 4. közös karácsonyunk, akkor először voltam náluk karácsonykor (mármint az első együtt töltött karácsony volt). Nem vittem semmi nagyot, egy üveg bort, egy szép sütis doboz sütit...ők nem készültek semmivel, cirkusz volt, hogy miért vittem valamit is nekik...rosszul éreztem magam, anyósjelölt is...idén nem tudom mit csinálok...valószínű ismét veszek valamit, mert ez úttal tuti készülnek...:-S
2011. nov. 9. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!