Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg szemét vagyok, hogy...

Tényleg szemét vagyok, hogy nem hagyom a húgomat pasizni?

Figyelt kérdés
Még csak 14 éves.
2011. nov. 8. 21:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
23%
Az jó. Vágj vissza azzal, hogy éppen azért félted, mert tudod, milyenek ilyen korban a fiúk, akik csajozni akarnak.
2011. nov. 8. 21:50
 12/23 anonim ***** válasza:
* nem fog neked. elírtam
2011. nov. 8. 21:51
 13/23 A kérdező kommentje:
Lehet ,hogy semmi jogom nem lenne beleszólni ,hogy pasizik-e, de egyszerűen rosszul vagyok a gondolattól ,hogy valaki fogdossa a húgomat.
2011. nov. 8. 21:52
 14/23 anonim ***** válasza:
61%

Igen köcsög vagy. Majd pár év múlva ő lesz a szerencsétlen kis béka akit még bottal sem piszkálnak meg mert a hülye tesója úgyis beleugat mindenbe. Tényleg de boldog lesz szegény!

a 14 évesek nem babáznak, amelyik csak játszik, mint a 8 évesek azzal van baj, nem azzal amelyik elkezd rájönni, hogy jé ő lány és a fiúkkal lehet járni is meg minden, nem csak verekedni.

2011. nov. 8. 21:56
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Tehat te inkabb féltékeny vagy a hùgodra.

Miért, ha egykorù fiùval akar jarni,akkor ne tiltsd neki. Viszont fel kell vilagositani alaposan.

2011. nov. 8. 22:01
 16/23 A kérdező kommentje:
féltékeny?
2011. nov. 8. 22:09
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Hat az nem féltékenység, ha rosszùl vagy attól, hogy fogdossa valaki a hùgodat?

Te is fogdostad valakinek a lànyàt, vagy hùgàt, nem?

2011. nov. 8. 22:12
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy bizonyos szintig nem gáz.

De mit nevezünk pasizásnak? Az, hogy beszélget egy fiúval, sokat lógnak együtt, esetleg kézen fogva járnak, és puszit adnak egymásnak, simán belefér 14 évesen.

Abban egyet értek, hogy szexelnie, kihívóan öltözködnie, és viselkednie, nem kell.

Azért valljuk be, valahol aranyos dolog ez a tini-szerelem, amíg nem lép át egy bizonyos határt, ettől ne tiltsd el!

2011. nov. 8. 22:38
 19/23 anonim ***** válasza:
Egy ártatlan gyerekszerelemben egy vele egykorúval nincs semmi rossz. Ha egy 25 körüli hitegetné, megértenélek.
2011. nov. 8. 22:39
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg hagyd a szüleidre a dolgot, az ő dolguk eldönteni, hogy mennyit engednek neki.

Az én báttyám is ezt csinálta, mikor 14-15 voltam. Anyukám elengedett a barátomhoz, 12re kellett hazamenjek, erre ő már 11kor hivogatott, hogy menjek haza. Sokat rontott a viszonyunkon ez a viselkedése. Azóta már 10 év is eltelt, de még mindig nem vagyunk valami jóban, annyit veszekedtünk akkoriban, mert mindenbe beleszólt, a pasizásba, öltözködésbe, bulizásba, zenei izlésbe, baráti körbe, mindenbe.

2011. nov. 8. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!