Tegezitek a nagyszüleiteket?
Amíg éltek az anyai nagyszüleim addig magáztam őket.Mi így voltunk felnevelve,hogy a nagyszülőket,nagynéniket.nagybácsikat magázzuk..Elég furcsa is volt,hogy a keresztanyámat (anyám nővére) magáztam,de nálam jóval fiatalabb unokatesóm tegezte,csak azért mert ők minden nap találkoztak,én meg pesti lány ként jó ha nyaranta láttam..Amikor 20 éves elmúltam akkor pár nagynéni,és nagybácsi felajánlották,hogy ezentúl tegeződhetünk,de addigra már nem
állt rá a szám..39 évesen még mindig nem tudom tegezni őket...
Tegezem őket.
A dédimet is tegeztem, amíg élt szegénykém. Nagymamám viszont magázta. Régen máshogy voltak ezek a dolgok.
én az egyik nagymamámat tegezem, a másikat csókolomozom, mert így szoktam meg de én már 28 vagyok, tehát a nagymamám is idősebb, 80-85évesek!
egy 18 évesnek a nagymamája lehet akár csak hatvan éves is, ami nem is öreg egyáltalán, anyám ennyi, bulizik, koncertre jár és divatos. fura lenne magázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!