Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitévő legyek? Lassan már...

Mitévő legyek? Lassan már utálok otthon lenni!

Figyelt kérdés
Lassan már utálok hazajönni. Folyton csak veszekedés, veszekedés és veszekedés. Mindig én vagyok mindenért a hibás, olyan dolgokért is amiről nem tehetek. Azért is én vagyok a hibás, hogy lassan már kenyeret sem tudunk venni, de abba nem gondolnak bele, hogy a lakásban hamarosan ködlámpára és gázálarcra lesz szükségem a büdös cigifüst végett. Arra van pénz fejenként legalább 2, tehát min.4 dobozra/nap. Saját keresetem még nincs. (sajnos) Mitévő legyek? Köszönöm.18/f
2011. nov. 8. 20:10
1 2
 11/13 Fraser válasza:

Kitartas! Amint latod eleg sokan vagyunk akiknek hasonlot vagy rosszabbat kellett atelnie.

Nekem is volt olyan, hogy "tyuklepesbe mentem haza" suli utan, hogy kevesebb idot kelljen otthon tolteni...es csak 6. os voltam... De eppen ezert nem kell ketsegbe esned. Az elet nehez. Viszont azzal, hogy ezt megerted mar meg is szunt neheznek lenni. Te majd maskepp csinalod.

Mitevo legyel? Ne add fol, tanulj belole, es imadkozz.

A sporttaskas dolog keteselyes. Ha "szerencset probalsz" tartsd eszben, hogy lehet nem jon ossze a dolog.... torekedj a bekere az otthoniakkal mert lehet vissza kell majd menned....

2011. dec. 21. 00:31
 12/13 anonim ***** válasza:

próbálj meg könyvtárban , tavasszal jó időben valami parkban tanulni.

lógj sokat a barátaiddal, járj el ingyen szakkörökre (pl sport), nyáron menj el dolgozni, így nem is kell otthon lenned és még pénzt is kereshetsz.

2011. dec. 21. 15:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálatok mi lett? bár nem hiszem hogy már itt vagy.. remélem megoldódott..
2022. aug. 22. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!