Tanácstalan vagyok, mit tegyek? 2 hetem van már csak vissza, korházba kerültem magas vérnyomással. Nem csinálnak semmit. Ugyanazokat a gyogyszereket szedem itt mint otthon. Most ezért legyek itt? Kérhetem hogy indítsák meg a szülést?
jaj, azt ne kérd... a kicisnek a pocidban jobb, az enyémet egy héttel korábban vették ki, utólag kiderült ok nélkül, nagyon bánt.
azért tartanak bent, ha bármi lenne, a vérnyomásod miatt rosszul lennél, akkor rögtön legyen orvosi segítség... tudom, hoyg szar én egy hetet dekkltam csak, de ott biztonságban vagy te és a kcis a pocidban, ne hergeld magad, olvass, rejtvény, mp 3 zene.... és sétálni talán kiengednek.
hát nagyon köszönöm a válaszokat,még jó hogy a laptopom itt lehet velem,a következő napokban gyakrabban találkozunk itt.
Ma délután jön a férjem és beszélünk a dokival,elmondja mi lenne a legjobb.Majd írok
Elhiszem, hogy nagyon rossz bent a kórházban, de ott vagytok a legnagyobb biztonságban. Az orvosod biztosan tudja, mi a legjobb, és majd írd is meg nekünk, hogy mit mondott.
A szobatársakkal nem jössz ki? Tudom, a kórház nem kellemes, de próbáld kicsit legfoglalni magadat, rádió, zene, esetleg rejtvény, vagy tévé, vagy valami ilyesmi. És beszélgess a picivel, az jót tesz :)
Drukkolok hogy minden rendben menjen! :)
23 hetes kismama
Ne keseredj el, én is ugyanígy voltam mint te....Egyedül, én és a babám...Se szobatárs, se ismerős...
Ez a pici érdeke, pihenj, olvass, ne streszeld magad, ezzel rosszat teszel neki...Ismerős a dolog, én is csak sírni tudtam...De a nőgyógyászom azt mondta, csak sírdogáljak, inkább ezért mint azért, hogy agyvérzéses lesz a baba...Hisz ezen a világon minden más megismételhető, de ez a gyerek nem....
Azért kell, hogy ott légy, ha valami baj van, rögtön be tudjanak avatkozni.....amíg otthonról beérnél, meg is hallhat a baba......Pihenj és nyugodj meg...Ki fogod bírni, és várd a babádat, készülj a szülésre, és szerintem ne akard siettetni.....Én is másfél hetet voltam bent és magától elindult....
Tarts ki, remélem picit meg tudtalak vigasztalni....Anita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!