Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogyan kezeljem? Volt már...

Ezt hogyan kezeljem? Volt már ilyen mással is?

Figyelt kérdés

26 éves múltam, van egy barátnőm. Dolgozom, suliba is járok.

Itthon anyám teljesen kiborul, ha 11 körül nem vagyok itthon, nem tudom hogyan kezeljem...tanácstalan vagyok, ilyenkor mindennek elmond, aztán meg nem szól hozzám..és nem foglalkozik velem...ez nagyon rossz...és nem tudom, hogyan is kéne ehhez hozzáállnom. Nem jó így hazaérkezni...

2011. nov. 8. 08:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nézzük anyuka oldalát is:

26 éves tenyleg nagy mar!termeszetesen aggodik érte mint minden anya!!!

benne van a félsz,mi van ha nem jön haza,mert esetleg nem szol a fia hol van!vagy akar törtenjen barmi is!én nem csak a fiammal vagyok igy!! a ferjemmel a testvéreimmel,addig nem tudok lefeküdni aludni nyugodt szivvel,amig nem tudom hogy minden rendben van!!legyen csak par ora mig haza ér,de tudom elindult!es mi van ha nem er haza?hol keressem?valahol feluton,es nem a nagy vilagba!!

2011. nov. 8. 11:04
 12/12 tekike99 ***** válasza:
és aztán anyuka büntet és lelki terrort folytat, mert ő nagyon aggódott - és ez így van jól... :-/
2011. nov. 8. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!