Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy párom 5 év...

Normális, hogy párom 5 év után sem jegyez el? Ő viszont gyereket szeretne, de nem akar várni!

Figyelt kérdés
Páromnak már sokszor mondtam, hogy jó lenne ha eljegyezne, mert akkor biztosabb lennék a kapcsolatunkban, és több mint 5 év után, már vágynék rá, hogy a vőlegényem lehessen, ne csak a pasim! Szerintem a nők többsége ennyi idő után hasonlóan gondolkozna mint én. Nem élünk még együtt, de mindennap együtt töltjük az estéket, sok közös dolgot csinálunk. Párom szerint minden jól van igy, és ráérünk még. Azt mondja, majd akkor eljegyez, ha együtt is éltünk egy kicsit. Pedig már 3 éve nap mint nap együtt alszunk, tudja hogy milyen vagyok, ugyanilyen lennék ha együtt is élnénk, annyi, hogy lenne pénzem. Én felhoztam neki egy példát, hogy megértse mit érzek. Mivel van köztünk több mint 7 év korkülönbség, kicsit már másképp gondolkozik, tudom, hogy ő 2-3 vagy max 4 év mulva gyereket szeretne. Én meg nem. És mondtam neki, hogy gondoljon bele, hogy neki milyen érzés lenne, ha éveken át, azért rágná a fülemet, hogy legyen gyerekünk. És erre azt mondta, hogy ő nem várna éveket arra hogy gyereke legyen. Ha én nem akarnék x éven belül, akkor otthagyna, és keresne olyat, aki majd akar! Hát ezen nagyon meglepődtem, rosszulesett, és elgondolkoztat. Vajon tényleg így gondolja? És képes lenne elhagyni, csak azért mert 25-26 éves koromra nem akarnék gyereket? Ha addigra házasok lennénk, lehet hogy elválna? Vagy ezzel csak ilyeszgetni akarna, és érzelmileg zsarolni? Hogy gondolják ezt a pasik? várom válaszaitokat, köszönöm!
2011. nov. 5. 21:53
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert párom mondott hasonlót.
2011. nov. 5. 22:20
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
szerinted ha ő lenne akkor megmondaná ? :D mellesleg egyre jobban meggyőződöm arról hogy nektek hosszútávon nem sok jövőtök van, legalábbis konfliktusok nélkül.
2011. nov. 5. 22:23
 13/22 anonim ***** válasza:

Persze hogy hasonlot mondott, en azt forditottam le magyarrol magyarra, amit a topicnyitod szerint ő mondott Neked.:)

35N

2011. nov. 5. 22:26
 14/22 anonim ***** válasza:
64%
Páromnak már sokszor mondtam, hogy jó lenne ha eljegyezne,-Bocs nálam már az első mondatnál elbukott a dolog....
2011. nov. 5. 22:55
 15/22 anonim ***** válasza:
66%
A mai világban már nem kötelező társadalmi elvárás a házasság. Terhesgondozáson is mesélte az asszisztens, hogy a kismamák 80%-a el sincs jegyezve, de a XXI. század lehetőséget ad apasági nyilatkozatra, meg ilyen finomságokra, amik nem is teszik -ilyen szempontból - indokolttá az esküvőt.
2011. nov. 5. 23:09
 16/22 anonim ***** válasza:
83%

Normális, hogy párom 5 év után sem jegyez el?

Igen, normális. Viszont ennyi idő bőven elég ahhoz, hogy egy férfi eldöntse: akarja-e a párját feleségül venni, vagy sem. Szerintem ő már döntött, te pedig hiába vársz.

2011. nov. 5. 23:09
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jogos, hogy előbb ki akarja próbálni az együttélést! (A sima együttalvás egészen más, még ha sokszor is történik egy héten.)

Nekem is úgy tűnik, hogy nem szeretne melletted lehorgonyozni, talán pont azért, mert ő idősebb lévén már közeli gyermekvállalásban gondolkodik, te pedig nem (ami nem baj!), ezért nem te vagy a megfelelő partner számára.

Ha komolyan tervezne veled, legalább az összeköltözést megoldaná. Nekem úgy tűnik, te sem vagy túl boldog ebben a kapcsolatban ("De mindig úgy érzem, hogy tesz arra, hogy én mit szeretnék, és ez a legrosszabb az egészben. :( Tényleg nagyon rossz.")

Nyilvánvalóan teljesen mások a céljaitok!

2011. nov. 5. 23:20
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem normális, a kérdésedre válaszolva.

Viszont ezt nem értem:

"Pedig már 3 éve nap mint nap együtt alszunk, tudja hogy milyen vagyok, ugyanilyen lennék ha együtt is élnénk, annyi, hogy lenne pénzem."

Hogy függ az össze, hogy akkor lenne pénzed, ha együtt is élnétek? 29N

2011. nov. 6. 10:20
 19/22 anonim ***** válasza:
36%
21 évesen még eszedbe se kellene, hogy jussanak a házasság, eljegyzés és gyerek szavak.
2011. nov. 6. 11:09
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért tegyük hozzá, hogy sűrűn együtt aludni egészen más, mint együtt élni!

És arra nem gondoltál, hogy nemes egyszerűséggel nem házasságpárti?

2011. nov. 6. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!