22 évesen nem gyerekes ez a viselkedés?
Figyelt kérdés
Egy ismerősről van szó, 22 éves létére (lány) nagyon gyerekesnek tartom, bár lehet ez még annyira nem gáz, nem tudom. Decemberben lesz a szülinapja, és bármikor beszélek vele, mindig elmondja hogy "még 35 nap a szülinapomig" "még 34 nap" "még 33 nap". Máskor meg: "Apának már mondtam mit kérek karácsonyra, de anya még nem kapta meg a listámat, jaj úgy várom a karácsonyt, kapni fogok egy csomó mindent." Meg az neki nagy kaland ha éjfélig ébren lehet meg ilyenek. Ez ebben a korban nem gáz?2011. nov. 5. 19:35
21/21 anonim válasza:
Nem!!Nem gyerekes. Nekem is a szülinap a kedvenc ünnepem, hiszen akkor jöttem létre. :) Persze, hogy számolom a napokat. De az, hogy valaki mézes-mázos meg cukker nem jelent semmi rosszat. Én is kérdeztem már, hogy mit kapok Karira, de meglepi lesz. :)
És Párom is van 1 éve, együtt is élünk és háztartást is vezetek. Háhá, na most akkor mit szólsz Miss Besavanyodott, nemtudörülnisemminek?!
23N éss még 240 nap van hátra szülcsinapcsimig. :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!