22 évesen nem gyerekes ez a viselkedés?
Az az érdekes, hogy van pasija már vagy 5 éve. Nem találkoztam még vele, de szoktam hallani ahogy beszél vele telefonon: "Drága kis picurkám szeretlek" meg így picurka, úgy picurka.
Amúgy aranyos lány, szóval nincs vele egyébként bajom, csak olyan fárasztó ezt hallgatni. Meg nem tudok ilyenekre mit mondani, hogy 33 nap múlva szülinapja lesz. És? Nekem is szokott lenni. Meg ő is saját magát gyereknek vallja. (Most ezért kapni fogok, hogy: addig legyen gyerek amíg megteheti, meg addig jó, meg jaj ez nagyon jó dolog, de 22 évesen már kicsit érettebbnek kell lenni. Tavasszal is mesélte, hogy az apjával beszélgettek, hogy gyerek napra milyen ajándékot kér, és az apja azt mondta hogy 21-22 évesen már nem vagy annyira gyerek hogy ajándékot kérj, erre ő azt mondta hogy "De apa én gyerek vagyok még, mindig gyerek is akarok maradni" és kikönyörgött egy feltöltőkártyát.
Egyáltalán nem gáz, addig örüljön valaki, amíg képes gyerek módjára örülni. Én is ilyen vagyok, és nem is akarok megváltozni.
23/N
"mondjuk ennyi idősen háztartást vezetni, az meg a másik véglet..."
Mert? Nincsen gyerekünk, csak együtt élünk a párommal. És azért én vezetem a háztartást, mert ez nem a "szülőknél dekkolunk és anya főz/mos/takarít ránk"-együttélés, hanem külön, albérletben, saját fizetésből fenntartva. Egyéb hülye megjegyzés?
Én is várom a szülinapomat,a karácsonyt.Sőt ,gyereknapra is szoktam csokit kapni 21 évesen és örülök neki. És akkor mi van? mellette suliba járok,dolgozok.
Elég elkesírőtnek tartom,hogy ez negatív tulajdonságnak számit,hogy valaki mindennek tud örülni.Az ,hogy valaki felnőtt,nem jelenti azt,hogy egy megkeseredett befordult személynek kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!