Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 22 évesen nem gyerekes ez a...

22 évesen nem gyerekes ez a viselkedés?

Figyelt kérdés
Egy ismerősről van szó, 22 éves létére (lány) nagyon gyerekesnek tartom, bár lehet ez még annyira nem gáz, nem tudom. Decemberben lesz a szülinapja, és bármikor beszélek vele, mindig elmondja hogy "még 35 nap a szülinapomig" "még 34 nap" "még 33 nap". Máskor meg: "Apának már mondtam mit kérek karácsonyra, de anya még nem kapta meg a listámat, jaj úgy várom a karácsonyt, kapni fogok egy csomó mindent." Meg az neki nagy kaland ha éjfélig ébren lehet meg ilyenek. Ez ebben a korban nem gáz?
2011. nov. 5. 19:35
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Az az érdekes, hogy van pasija már vagy 5 éve. Nem találkoztam még vele, de szoktam hallani ahogy beszél vele telefonon: "Drága kis picurkám szeretlek" meg így picurka, úgy picurka.

Amúgy aranyos lány, szóval nincs vele egyébként bajom, csak olyan fárasztó ezt hallgatni. Meg nem tudok ilyenekre mit mondani, hogy 33 nap múlva szülinapja lesz. És? Nekem is szokott lenni. Meg ő is saját magát gyereknek vallja. (Most ezért kapni fogok, hogy: addig legyen gyerek amíg megteheti, meg addig jó, meg jaj ez nagyon jó dolog, de 22 évesen már kicsit érettebbnek kell lenni. Tavasszal is mesélte, hogy az apjával beszélgettek, hogy gyerek napra milyen ajándékot kér, és az apja azt mondta hogy 21-22 évesen már nem vagy annyira gyerek hogy ajándékot kérj, erre ő azt mondta hogy "De apa én gyerek vagyok még, mindig gyerek is akarok maradni" és kikönyörgött egy feltöltőkártyát.

2011. nov. 5. 20:05
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz, addig örüljön valaki, amíg képes gyerek módjára örülni. Én is ilyen vagyok, és nem is akarok megváltozni.

23/N

2011. nov. 5. 20:13
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy éjfélig fenn lehet és örül neki, miért megengedik neki?Engedély kell rá, talán a szülők a hunyók.
2011. nov. 5. 20:41
 14/21 anonim ***** válasza:
64%
szerintem is aranyos lehet :)
2011. nov. 5. 20:51
 15/21 anonim ***** válasza:
56%
A bátyám felnőtt, érett férfi, diplomás, jó munkahelye van és jó fizetése, saját lakása, kocsija. Amíg nem volt komoly barátnője, akivel látták anyáék, hogy már együtt fognak maradni, addig kapott tesóm ajándékot gyereknapra, és Mikulásra csomagot (ha épp itthon volt, akkor a cipőjébe, ha csak később látogatott haza, akkor átadták akkor). Ez 27 éves koráig ment. Nem érezte magát gyereknek, de cikinek se tartotta. Én sem tartom. 17 éves vagyok és én is kapok mikulás csomagot, sok karácsonyi ajándékot, gyereknapi ajándékot, stb. Szeretek gyerek lenni, és egy gyerek mindig gyerek marad, a szüleinek a gyereke. Hiába már felnőtt, attól ő még valakinek a gyereke. Én szeretem, hogy nálunk megvannak ezek a kis hagyományok. :) Visszaszámolni én csak a nyáriszünetig, meg a Balaton Soundig szoktam, a szülinapom nem annyira fontos. Éjfélig fent maradni mondjuk nem nagy kaland számomra. Mindig is addig lehettem fent, ameddig akartam, nálunk ilyen szabály nem volt. Szóval én nem tartom a lányt gyerekesnek, bár ahogy írtad, hogy picikézik, stb., el tudom képzelni, hogy kicsit kényes természetű, és rájátszik arra, hogy ő "kislány" még. De szerintem én el tudnám viselni, ha élne a környezetemben egy ilyen lány. :D
2011. nov. 5. 21:02
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy kicsit gyerekes, de legalább vidám jelenség lehet aki mást is felvidít.
2011. nov. 5. 21:17
 17/21 anonim ***** válasza:
36%

"mondjuk ennyi idősen háztartást vezetni, az meg a másik véglet..."

Mert? Nincsen gyerekünk, csak együtt élünk a párommal. És azért én vezetem a háztartást, mert ez nem a "szülőknél dekkolunk és anya főz/mos/takarít ránk"-együttélés, hanem külön, albérletben, saját fizetésből fenntartva. Egyéb hülye megjegyzés?

2011. nov. 5. 21:45
 18/21 anonim ***** válasza:
Mondjuk gyereknapra én gyerekként sem kaptam soha semmit a szüleimtől. Miért is? Az ünnep? Mikuláscsomagot is kb. úgy 15-16 éves koromig, már nem emlékszem. Mamám pl. minden szülinapra vesz tortát, de kértem, hogy többet már ne. Attól még nem halt ki belőlem a gyerek, mert szívesen nézek rajzfilmet, stb. De az ilyen huszonéves dedózásról megint megvan a véleményem... Mondjuk nem meglepő, mikor már lassan 30 év alatt senki nem áll munkába, mert tanul...
2011. nov. 5. 21:48
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Szánalmas avagy mázlista a kiscsaj.Döntse el ő.Ne te.
2011. nov. 5. 21:57
 20/21 anonim ***** válasza:

Én is várom a szülinapomat,a karácsonyt.Sőt ,gyereknapra is szoktam csokit kapni 21 évesen és örülök neki. És akkor mi van? mellette suliba járok,dolgozok.

Elég elkesírőtnek tartom,hogy ez negatív tulajdonságnak számit,hogy valaki mindennek tud örülni.Az ,hogy valaki felnőtt,nem jelenti azt,hogy egy megkeseredett befordult személynek kell lennie.

2011. nov. 6. 02:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!