Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ilyen helyzetben...

Mit csináljak ilyen helyzetben? Miért ilyen gonosz velem a férjem?

Figyelt kérdés

Tegnap azt mondta ,hogy szexelni akar egy 23 éves lánnyal, ha szeretem őt akkor magukra hagyom majd őket a házban egy napra, amíg ők ott elvannak én vigyem el a gyerekeket valamilyen programra.

Azt mondta ,hogy szeret engem, de már nem tud nőként nézni rám.

2011. nov. 5. 14:24
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
87%
Ennél nem sok undoritóbb dolgot olvastam mostanában. Téged minősit, ha ezek után még gondolkozol.
2011. nov. 5. 15:08
 22/29 anonim ***** válasza:
19%

" Elhíztam,mert háztartást vezetek és nevelem a két gyereket"

Sokan vezetnek háztartást és nevelnek gyereket,de arra vigyáznak,hogy ne hízzanak el.

Gondolom,a férjed már mondta,hogy kövér vagy,fogyj le,csak éppen te nem törődtél vele. Ne csodálkozz,ha már nem tekint nőnek.

Lehet,hogy ez az "ötlete" egy újabb figyelemfelkeltés csak.

Meg kellene ezt beszélnetek,neked mindent megtenni,hogy lefogyj és újra vonzó nő légy. Ha szeret és te is szereted,akkor sikerülni fog.

Könnyű azt mondani,hogy válj el. De vajon lenne hol laknod? A barátnők pár hét után kiutálnának, és a barátság is oda lenne. Miből tartanád el a gyerekeket, Miből élnétek meg? Ha akarnál,sem tudnál a mai világban munkát találni.

Ettől függetlenül,én is sértőnek találnám,ha a férjem ilyent mondana.

De a váláson azért nagyon elgondolkodnék,főleg a gyerekek miatt.

2011. nov. 5. 15:10
 23/29 anonim ***** válasza:
85%
Ugyan mar! Hizas, fogyas, hulye duma. Apuci sem lehet valami jo formaban, ha egesz nap TV-t nez. Ha valakinek valaki nem tetszik, elhuz, nem ilyen ajanlattal jon elo. (Ha igaz)
2011. nov. 5. 15:13
 24/29 anonim ***** válasza:
79%
"Mibol elnel, stb? Ha valaki akarja, megtudja oldani ezt a problemat, meg a hid alatt is. Nem azert vagyunk ferjnel, mert "anyagilag konnyebb", es lenyeljunk mindent.
2011. nov. 5. 15:15
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez már nem elhízás kérdése, ha a párom ilyet mondana én viccnek hinném. Ne te költözz, költözzön ő. Egy kicsit kapd össze magad, tudom nehéz elkezdeni, de élvezni fogod a változást, mert 37 évesen még fiatal vagy, hogy ne érezd magad nőnek. Ő olyan jó pasi, hogy a 23 éves lányok olvadoznak érte?
2011. nov. 5. 15:31
 26/29 anonim ***** válasza:
83%
Csakis penzert olvadozna egy 23 eves erte.
2011. nov. 5. 15:34
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
ácsi, nem olyan biztos, hogy kamu. Az épp válófélben lévő férjem mondta, amikor elköltöztem a gyerekekkel egy pár napra, hogy ne ekkor és akkor menjek haza, hanem két nappal később. Mikor rákérdeztem miért, nagyon hallgatott. Rögtön leszűrtem, hogy ki akarja használni az üres lakás adta lehetőséget a szeretőjével. Szóval, vannak még ilyen gerinctelen férfiak. (hazaérkezésünkkor beismerte, hogy együtt voltak a mi ágyunkban)
2011. nov. 5. 16:00
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

De miért te mennél?

Költözzön ő,nehogy már te gyerekestül...

pakold össze a cókmókját,zárcsere,válási papirok bead...

2011. nov. 6. 14:33
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Ne szidjátok a kérdezőt, nem mindig lehet kiugrani egy házasságból, és van néhány mocsok, aki ezt kihasználja! Ott a 2 gyerek, nincs munkája. Ha nincs rokona, aki besegít, hol a fenében fog dolgozni, hogy a gyerekeit tudja hozni-vinni óvodába-iskolába, meg ahová kell? És ha egyáltalán nem talál ilyen munkát?! Ha nincs pénz albérletre, nincs kihez költözni, mi a jobb? K.rjon csak félre a h.lye(de nem otthon), nem mennék anyaotthonba miatta, főleg nem kockáztatnák a gyerekeknek intézetet a híd alatt lakással. A lánnyal húzzon a búsba d.gni, engem mint feleség felejtsen el, de igazából az ilyesmit csak a nő szívja. Ottmarad a gondban, "apuci" meg vígan éldegél az új nőjével, ha kedve szottyan beugrik a gyerekekhez, ad nekik pár tábla csokit, mert apu jó. Igazából a palacsintasütős ötlet lenne helyénvaló, de sajnos büntetik, mérlegelendő.
2011. nov. 6. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!