Mit csináljak ilyen helyzetben? Miért ilyen gonosz velem a férjem?
Tegnap azt mondta ,hogy szexelni akar egy 23 éves lánnyal, ha szeretem őt akkor magukra hagyom majd őket a házban egy napra, amíg ők ott elvannak én vigyem el a gyerekeket valamilyen programra.
Azt mondta ,hogy szeret engem, de már nem tud nőként nézni rám.
" Elhíztam,mert háztartást vezetek és nevelem a két gyereket"
Sokan vezetnek háztartást és nevelnek gyereket,de arra vigyáznak,hogy ne hízzanak el.
Gondolom,a férjed már mondta,hogy kövér vagy,fogyj le,csak éppen te nem törődtél vele. Ne csodálkozz,ha már nem tekint nőnek.
Lehet,hogy ez az "ötlete" egy újabb figyelemfelkeltés csak.
Meg kellene ezt beszélnetek,neked mindent megtenni,hogy lefogyj és újra vonzó nő légy. Ha szeret és te is szereted,akkor sikerülni fog.
Könnyű azt mondani,hogy válj el. De vajon lenne hol laknod? A barátnők pár hét után kiutálnának, és a barátság is oda lenne. Miből tartanád el a gyerekeket, Miből élnétek meg? Ha akarnál,sem tudnál a mai világban munkát találni.
Ettől függetlenül,én is sértőnek találnám,ha a férjem ilyent mondana.
De a váláson azért nagyon elgondolkodnék,főleg a gyerekek miatt.
De miért te mennél?
Költözzön ő,nehogy már te gyerekestül...
pakold össze a cókmókját,zárcsere,válási papirok bead...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!