Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » HOgyan jussak túl, a gyakorlat...

HOgyan jussak túl, a gyakorlatban mit tegyek, ha szeretném őt és a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Párommal közel 4 éve ismerkedtünk meg. Elég viharos a kapcsolatunk, és idén közel fél évig külön voltunk, ami alatt volt 2 futó és egy hosszabb (4 hónapos) kapcsolata. Mi 3 hete vagyunk újból együtt.

Ő azt hiszi, nekem is volt valakim, nem világosítottam fel, hogy nem. Csak majdnem.

Nehéz túltenni magam ezeken. Ha olyasmiről mesél (itt járt-ott járt), amit egyértelműen nem velem élt meg, az fáj és bánt.

Van egy közösségi oldal (a párom ott van), ahová föl kellene mennem, többen invitálnak, mert nekem külön el kell küldeni a programokat, de nem akarok ott szembesülni az ex(ek)kel. Ettől rettegek, de közben mint egy bűvölet, vonz is, hogy lássak valamit.

Aki átélt már hasonlót, hogy jutott túl rajta? Néha azt gondolom, talán csak türelmesnek kell lennem, idő kérdése.

Ebben a percben elég szarul vagyok, ezért is írok ide. Jólesne valami értelmeset olvasni.

Éjjel azt álmodtam, találkoztam egy exével, aki mindenáron velünk akart lenni egy társaságban.

Olyan nehéz, hogy az egészet ne megcsalásként, árulásként fogjam fel!

Néha ránézek, és olyan fura, hogy itt van ugyan, több éve, de közben megtörtént az, amitől a szívem mélyén sokszor rettegtem, és olyan felfoghatatlan, megemészthetetlen, hogy mással is volt közben.

Hogyan léphetnék tovább?

(Remélem, a sok újramelegített káposztás hasonlat, meg ide nem illő komment között lesz olyan is, aki érti, miről bezélek.)

2011. nov. 5. 13:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem töltöttkáposztázom, de nekem mindig furcsa volt az ilyen “viharos a kapcsolatunk” dolog. Éretlen, infantilis, zéró érzelmi intelligenciájú emberek élnek viharos kapcsolatokat. A normális értékrendű és érett, szellemileg, mentálisan fejlett ember elutasítja a viharos kapcsolatot. Nem kér belőle. Egyedül is jobb, mint drámák játszmák cirkuszok közt élni valakivel. Amúgy a ti esetetekre: vagy elengeditek a múltat és előre nézve új alapokra helyeztek mindent, vagy engedjétek el egymást!
2023. szept. 3. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!