Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a férjem állandó...

Mit csináljak a férjem állandóan pukizik? (Ez nem kamu kérdés! )

Figyelt kérdés

Bocs,hogy ide rakom a kérdést,de már tényleg elviselhetetlenül sokat pukizik.

Minden öt percbe és naponta több 100-at is. Ami baj ,hogy jelenleg mind ketten itthon vagyunk és egy szobába. Van valami gyógyszer erre?

Komolyan mondom ez miatt fogom elhagyni,mert a szoba vagy büdös vagy hideg a sok szellőztetéstől.

Lehetőleg normális válaszokat írjatok és kíméljetek az ostoba viccektől ,mert nekem nem az,,nagyon is rossz.

2011. nov. 4. 21:38
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%

Amikor megismerkedtetek nem volt ilyen probléma?

Nekem és a tesómnak is volt ilyen gond. A bélflórát nagyon gyorsan visszaépíti a pearls Ic, ezt vedd meg a patikában, 1-2 ezer forint. ( A cukrot kihagytam az ételekből, ez is sokat segített.) Ha a fenti nem segít akkor még megpróbálhatod a Mezimet, segíti az emésztést. Ezek mind vény nélküliek, reklámozzák őket.

2011. dec. 14. 19:10
 42/50 anonim ***** válasza:

Ahogy az előttem szóló is írja, a cukor elhagyása tényleg segít!

Én mikor meghíztam, akkor pukiztam elég gyakran, és mikor étrendet váltottam, nagyon hamar helyreállt minden :) Se cukor, se fehérliszt (csak amennyi feltétlen muszáj).

2011. dec. 14. 19:24
 43/50 anonim ***** válasza:
Ne adj neki kaját, és akkor nem fog. vagy egyél te is bablevest és fin gj az orra alá, miközben alszik.
2011. dec. 14. 19:33
 44/50 anonim ***** válasza:

Figy, ez bélbaj. NEM a doki meg a bogyók segítenek ezen, hanem az, hogy nem olyan dolgokat eszik és nem olyan mennyiségben, amire a testének szüksége van.

Én is folyton pukizom pl, ha megiszom egy liter tejet meg három almát. Na és?! Attól még nem vagyok beteg. Sőt akkor is sokat pukizom, ha nagyon sok rostos dolgot eszem, csak zöldséget vagy gyümölcsöt vagy teljes kiőrlésű kenyeret, pláne, ha szénsavasat is iszom. Akkor aztán egy tiszta gáz vagyok.

Szóval a kiegyensúlyozott kajálás pl nem az, hogy vega kaját eszik valaki és csak zöldség, hanem az, hogy mindenből, de megfelelő mértékben.

Szóval inkább arra kellene rájönnötök, miért puffad úgy, miből eszik annyit, amennyi az ő testének nem jó. Ehhez nem orvos kell, a doki csak szintetikus szarokat tud felírni, nem ért ahhoz, hogy tényleg egészségesen éljen a férjed, ez csak rajta múlik, és rajtad, hogy segítsd ebben.

24L

2011. dec. 14. 20:11
 45/50 anonim ***** válasza:
És ha elmegy pl dolgozni vagy emberek közé akkor mit csinál? Akkor is állandóan fingadozik?
2011. dec. 14. 20:23
 46/50 anonim ***** válasza:
Változtas az éttrenden, mozogjatok többet, orvoshoz is el kéne menni.
2011. dec. 14. 20:42
 47/50 anonim ***** válasza:
menjetek el dietetikushoz, hátha tud segíteni
2011. dec. 15. 05:36
 48/50 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a válaszokat, túl sok van belőle.

Nekem a kisfiam jutott az eszembe. Ő is nagyon sokat pukizik. Minden órában egyszer-kétszer. Nem mindig büdös, de ha az is számomra rózsaillatú :).

Egészsége rendben, egyenlőre az oviban ez nem okoz gondot így ennél jobban a kérdés nem izgat.

Ha majd valahol ez problémát fog jelenteni, akkor mélyebben elmerülök a kérdésben.

Ti terveztek gyereket?

2011. dec. 15. 08:31
 49/50 A kérdező kommentje:
Rokkant nyugdíjasok vagyunk mind a ketten ,,sokat mozog,biciklizik stb..A másik aki azt kérdezte tervezünk-e gyereket ,,már nem van 3 kettő fiú 1 lány.
2011. dec. 15. 14:29
 50/50 anonim ***** válasza:
változtass az étrenden, kevésbé szeles kajákkal etesd!
2011. dec. 15. 16:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!