Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a férjem állandó...

Mit csináljak a férjem állandóan pukizik? (Ez nem kamu kérdés! )

Figyelt kérdés

Bocs,hogy ide rakom a kérdést,de már tényleg elviselhetetlenül sokat pukizik.

Minden öt percbe és naponta több 100-at is. Ami baj ,hogy jelenleg mind ketten itthon vagyunk és egy szobába. Van valami gyógyszer erre?

Komolyan mondom ez miatt fogom elhagyni,mert a szoba vagy büdös vagy hideg a sok szellőztetéstől.

Lehetőleg normális válaszokat írjatok és kíméljetek az ostoba viccektől ,mert nekem nem az,,nagyon is rossz.

2011. nov. 4. 21:38
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
Most komoly leszek, de bélmosást ajánlok, hidd el, használni fog. Még az is lehet,hogy candida, amit az orvosok nem tudnak kimutatni. Természetgyógyászhoz küldeném, olyanhoz,aki orvos is. Én évekig szenvedtem vese,bélgyulladásban, az orvosok semmit sem találtak, aztán bélmosásom volt, kevesebb lisztet ettem, kevés hüvelyest és megszünt két hét múlva a problémám, amit az orvosok 5 év alatt nem tudtak kezelni. Nem szabad szkeptikusnak lenni ebben, ezt is lehet kezelni, csak akarni kell, utána járni és nem feladni, szóval előre, ez csak mégjobban össze fog titeket hozni.
2011. nov. 5. 05:45
 32/50 anonim ***** válasza:
58%

Szóval gyakorlatilag a fing miatt került válságba a házasság, de tulajdonképpen a fingás fogja őket még inkább összetartozásra bírni? :DDDDD

Bocs, de ez kész :DDDD

2011. nov. 5. 10:53
 33/50 A kérdező kommentje:

Nem kerül válságba a házasságom,de ezt többet nem írom le!!

Ezt amit írtam a kérdésbe felindulásból írtam és nem gondoltam komolyan.

Szeretem a férjem és ez nem váló ok!!

2011. nov. 5. 11:17
 34/50 anonim ***** válasza:
79%
Tudom, de összeolvasva ez akkora poén :DDD Elhiszem, hogy neked annyira nem vicces, de így :DDDDDDDDDDD
2011. nov. 5. 11:18
 35/50 anonim ***** válasza:
34%

Kontrázz rá!! :D

Valahogy így: http://www.youtube.com/watch?v=ZoDnu0ixI-U

2011. nov. 5. 11:27
 36/50 anonim ***** válasza:
Adj neki féregirtót. Lehet férges.
2011. nov. 5. 13:18
 37/50 anonim ***** válasza:
100%

más kajákat etess vele, több rostosat vagy mittomén

ez az egyik

másik hogy kérd meg h ne a szobába hanem vagy kint (bár elég hideg van hozzá) vagy legalább a wc-n eregessen galambokat

2011. nov. 30. 21:08
 38/50 A kérdező kommentje:
De 2 percenként pukkant egyet,,szinte egész nap kint lehetne..viszont így meg én vagyok kint :(
2011. dec. 14. 18:38
 39/50 anonim ***** válasza:
remélem mi hamarabb megtaláljátok a megoldást, mert nálunk is ez a helyzet csak itt én vagyok aki irtózatosan sokat pukizik és nem direkt csinálom
2011. dec. 14. 18:46
 40/50 A kérdező kommentje:
Tudom,ö sem direkt csinálja,de már nagyon rossz.,mert vagy hideg van vagy büdös.:(
2011. dec. 14. 18:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!