Mit tennétek, ha az anyátok kijelentené, hogy csak azért "tartanak", hogy besegíts a házimunkában?
Nem segítek semmit? :D
Én járok a postára befizetni a csekkeket, én vásárolok be, a bankba is én járok el elég sűrűn, emellett szoktam segíteni takarítani is és a szemetet is én viszem le.
Ne haragudj, de ez a világ legtermészetesebb dolga. 20 éves vagyok, de nem csak Édesanyámnak, hanem a külvárosi nagynénikémnek is megcsinálom ezeket. Mibe telik suliba 10 perccel hamarabb eindul és lóvét levenni egy bankautomatából? Vagy mész barátokkal bulizni és leviszed a szemetet előtte?
Na, de tényleg óvatosan, a végén még karműtéted lesz a sok munkától...:)
Utolsó, te igen nagyon egy anyucikislánya lehetsz.
Egy 17éves lánynak nem az a dolga, hogy naponta bevásároljon, elmenjen a postára, a bankba, takarítson(feltehetőleg nemcsak a saját szobáját, hanem az egész házat), szemetet levigyen és még tanuljon is meg még ilyeneket is mondjanak neki a "szülei", hogy azért tartunk, hogy dogozzá' helyettünk. Egy gyerek nem cseléd!!! Amint kiszabadulnék onnan, feléjük nem néznék soha többet.
17:28!
Hehe, igen anyuci kislánya vagyok, ebből csak a lány stimmel:) 14 éves korom óta csak látogatóba járok haza Anyuhoz... De mondd már el mibe telik le/kivinni a szemetet?:)
Az igaz, h a gyerek nem cseléd, és ha tényleg "úgyis van időd" alapon küldik el dolgokért, nem szabad belemenni a játékba, de egy kis rendrakásba még senki sem halt bele..
Nagyon cuki a véleményed. Viszont a kérdezőnek nem az a baja, hogy néha le kell szaladni a szeméttel. Hanem, hogy ő csinálja meg a szülei feladatait (is).
Bocsi kérdező, azt hittem lány vagy.. Akkor még durvább, ha fiú vagy.
82%
félreérted. nem az a gond, hogy el kell urania egy-két helyre, ne adj isten le kell vinnie a szemetet, stb.
egy családban mindenki vegye ki a részét a teendőkben, ezzel egyetértek veled. az a baj, h cserében így beszélnek vele, nem kellő szeretettel, empátiával vizonyulnak hozzá és ez joggal esik rosszul neki. lehet, hogy az anya nem akar semmi rosszat és számára ez csak egy szófordulat, de akkor nem elég intelligens ahhoz, h tudja, ezzel a szófordulattal megbántja a fiát. ez viszont nem jó. a kérdés pedig erre vonatkozott. gondolom neked sem esne jól, ha a sok segítségért cserébe ilyen hangnemben beszélnének veled. ő is csak ezt kifogásolja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!