Mit tudnánk csinálni, hogy ne legyen ez? Költözni nem tudunk. Hosszú. Csak értelmes válaszokat. Köszi.
Figyelt kérdés
Lassan 2 éve vagyok együtt a barátommal. Fél éve kb "odaköltöztem". Ezt úgy kell érteni, hogy amíg barátom dolgozik én hazajövök, és du együtt megyünk hozzájuk. (Most végeztem sulival, munkát keresek még). Mostanában észrevettem, hogy anyja egyre több bántó megjegyzést tesz rám/ránk. Múltkor szóba került gyermekvállalás. Már többször beszéltünk btommal róla, és mondta anyujának hogy szeretnénk babát a közeljövőbe. Anyja meg tök kikelt magából, hogy meg ne próbáljuk, mert ő nem fogja ezt a gyereket is pátyolgatni, meg felnevelni. (Itt tudni kell, hogy barátomnak már van egy gyereke, 16 évesen volt egy bnője aki azt hazudta neki hogy szedi a tablettákat, de közbe nem szedte, abortuszra meg nem lehetett rábeszélni, hogy akkor nem szenvedne a gyerek. És btom exe nem szerette kislányt, szóval btom anyuja nevelte szinte fel, erre mondta ezt) Na, de nem értem, hogy engem miért kell egy kalap alá venni vele?? Én ezt soha nem tenném meg, hogy kb odadobom másnak a gyerekem. A másik meg, hogy most munkanélkülin van (nem akar magának munkát keresni) és nem csinál otthon semmit azon kivül hogy megfőz meg "összetakarít". Barátom rákérdezett egyik nap hogy mert mivel tölti az idejét ha otthon nincs megcsinálva semmi? És akkor is elkezdett velünk kiabálni, hogy mert miért ne csinálna, hogy szerintünk ki takarít össze? Barátom mondta hogy 1-2 órás művelet. Mert volt amikor csak ketten voltunk, és nem szántunk rá több időt mégis rend volt. És akkor elkezdett minket osztani az anyja, hogy mert az meg is látszott amikor mi csináltuk, mert hogy szinte kifolytunk a szarból. oO Hozzáteszem, hogy múlt héten már nekem kellett kimosni, mert minden szennyes tartó tele volt, már tiszta zoknink nem volt... Én megszoktam magunk csinálni mindent, szóval nálunk nincs rendetlenség de mégis állandóan beszól valami miatt. Eddig nem szóltam semmit, tűrtem, de most már egyre jobban nem megy, nem szeretnék veszekedést, de ezt nem fogom sokáig bírni.2011. nov. 4. 10:15
31/32 anonim válasza:
Már bocs kérdező de hogy lehetsz olyan hülye hogy ilyen körülmények között egyáltalán fontolóra veszed a gyereket
függetlenül a múltbéli dolgoktól
2 munkanélküli, 1 gyerek plusz a párod gyereke
1 db 100 ft-os fzúra 3 eltartott +1 és ide szülnél még egyet vagy többet
ha a párod nem is veszti el a munkáját akkor is éhen haltok.
Hogy lehetsz ilyen felelőtlen mégis hány éves vagy.
32/32 anonim válasza:
ne légy lusta!! 1-2 óra alatt mindent rendesen kitakarítani...főzz te is vagy állj a mama mellé a sparheltnál azt tanulj!én munka mellett csinálom ezt (persze lakásrészünk van csak, nem nagy meló, viszont költözünk1 nagy lakásba, ott az ébn dolgom lesz minden), közbe gyakorlatilag 2 helyen dolgozom, 2 városban vagy 50-km-re 1mstól, de bírom, pultos vagyok, tanuló időszakban, ja és svájcban...:)) szóval ne ülj csak otthon, csinálj valamit! gondolom tudod, hogy müködik a mosógép....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!