Mit tudnánk csinálni, hogy ne legyen ez? Költözni nem tudunk. Hosszú. Csak értelmes válaszokat. Köszi.
Na, én most már tisztán látok, időben olvastam el a kiegészítést is. Nem lesz könnyű életed a jövendőbeli anyósoddal, nem könnyű eset, mint emberről, megvan a véleményem.
Ettől függetlenül amíg az Ő házában vagytok, Ő diktál. Ha cigánygyerekek potyognak az égből, neked azt is el kell viselned, amíg ott vagy.
Nem vagy semmi kérdező.
Szerintem a fele nem igaz annak amit írsz.Azért jó volt az az ,,öreglány" amikor párod gyereke alatt a szaros pelenkát cserélte mi?Meg nevelte?
Valahogy az írásodból az is furcsa,hogy ti nevelitek és vigyáztok párod hugára?Akkor miért a nagymama nevelte az unokát?
Ha nem tetszik akkor létezik albérlet és el lehet oda szépen battyogni és élni az életet,hidd el hiába lesz pénz amiből qrvára nem jöttök ki de nem lesz házicseléd aki mosson főzzön-hiába ti kerestek lóvét.
Szerintem nem attól fél anyós, hogy megismétli magát a történelem, hanem nem akarja, hogy a nyakára szülj egy gyereket, 0 munkaviszonnyal. Gondolom szeretné, ha majd ti, a saját megteremtett közös életetekben terveznétek családot, mert akárhogy nézzük, ha oda szülöd hozzájuk, az már az ő felelőssége is. Elhiszem, hogy középkorú vagy idősebb nőként már nem hiányzik neki egy gyerek.
Ha nem tudtok különköltözni, egyelőre ne lakj ott sem, ezt tudom mondani. Nem mindig gázos a szülőkkel való együttélés, de a ti esetetekben igen. Ilyenkor kell mutatni, hogy felnőttek vagytok: oldjátok meg magatok. Ha nem megy, akkor addig törekedjetek rá, hogy sikerüljön.
Kérdező! 11:13-as válaszodra a reakcióm:
akkor a pasiddal van baj, töketlen! Ez esetben cs*szheted, nem fog elmenni otthonról, mert anyuci mindvégig zsarolni fogja érzelmileg, ez bevált trükk, nagyon sok fiún alkalmazzák a szülei. Ezért nem csak az anyóst kell okolni. Gondolom, rágod a párod fülét, hogy ez a hazaadós dolog milyen hülyeség. Ha mégsem hallgat rád, akkor sosem fog. És nem fog változni a helyzet.
Voltam ilyen szituban a párommal. A szülei évekig legombolták, mégis tele voltak adósságokkal és még azt képzelték, hitelt is vesznek a nevére. A bili kiborult, belátta, hogy nem hiába mondtam, hogy kihasználják, eljött otthonról. Együtt élünk. De benne eleve volt lázadás, csak nehéz volt határozott lépést kihozni belőle.
bizonyitsd be ,hogy jo kislany vagy az annyanak, segits neki ahogy tudsz, legyel te a dolgos asszony a haznal
legyel figyelmes es kedves
ne torodj azzal, ha nem akarja eszrevenni vagy csunyan elutasitja, legy vele turelmes es kitarto
mindig mosolyogj
ma 11.10-nek
Idézlek:
" Az egész világ tudja hogy a fiús anyák és az anyósok gyökerek,"
Na ezt a mondatot sértésnek veszem.(meg is sértődtem rendesen) 3 fiam van.Kettő menyem van.De SOHA egyik menyem sem mondott ilyet rám.Imádom őket,és ők is engem.
Felneveltem (még nevelek) 4 gyermeket,így bőven kijutott a sok gyereksírásból,balesetekből, betegségekből,kamaszkorból..Mindig úgy neveltem a fiúkat hogy önállóan legyenek,hogy tudjanak maguk dönteni,és becsületes emberek legyenek.Mindkét fiam olyan feleséget választott magának akikről még véletlenül sem tudnék rosszat mondani..Most le írhatnám neked,hogy mennyi mindenben segítjük,támogatjuk őket,de nem lenne fer,mert ez fordított helyzetben is így van..Mi is rengeteg segítséget kapunk tőlük..Amikor kiderült,hogy az egyik menyem babát vár,azt se tudtam hova legyek az örömtől..Még meg sem született de már akkor tudtam,hogy én csak nagymama leszek,de nem pótszülő..Az nem az én feladatom lesz,és tudtam hogy 100%-ban tökéletes anyuka lesz majd a menyem..Az unokám lassan 2 éves lesz..Az anyja csodálatosan neveli,és ha vannak is apróbb hibák akkor majd tanulnak belőle a fiatalok..Ahogy én is tettem anno annak idején..
Tudod miért van ilyen jó kapcsolat köztünk?? Mert felnőtt emberek,mert pontosan tudják mit akarnak az élettől,és mert nem a mi nyakunkba akarták az egész életüket varrni.Külön élnek,mégis egy nagy család vagyunk..
Szóval nem minden fiús anyuka gonosz..Ha meg így gondolod akkor soha ne szülj fiúkat mert te is egy gonosz gyökér leszel ahogy magad is mondod..
Kedves kérdező.
Neked annyit üzennék,hogy ha békét akarsz akkor éljetek külön..ez a legjobb megoldás..Amíg nem megoldható addig ne is tervezzetek babát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!