Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Külföldön élők! A családotok...

Külföldön élők! A családotok hiányát hogy bírjátok ki?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm 5 hónapja költözött ki Amerikába a barátjával (karácsonykor jönnek majd haza) . Minden nap beszél a szüleivel az interneten, emaileznek stb. de akkor is nem tudom hogy bírnám ki ha nem találkoznék velük ennyi ideig... Meg úgy minden hiányozna: a házunk, a szobám, az ágyam, az utca, minden ami megszokott. Ezt hogy lehet bírni?
2011. nov. 3. 20:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

En nagyon jol erzem magam kulfoldon, mar ket es fel eve, hogy nem voltam otthon, es egyetlen magyar baratnom kivetelevel nem is talalkozom magyarokkal.

A csaladdal kb 2-3 hetente beszelek skype-on, de valahogy jol elvagyok nelkuluk. Nekem mar itt van az otthonom, itt vannak a barataim. Es nem fogok visszamenni Magyarorszagra sose sose. Bar en mar tiz evesen tudtam, hogy kulfoldon fogok elni.

Amit latok, hogy aki kibir masfel- ket evet, az mar nem igazan akar hazakoltozni utana, es ez mindenfele nemzetisegre igaz.

2011. nov. 3. 22:30
 12/12 anonim ***** válasza:
senki es semmi nem hianyzik. 1987 ben jottem el, latogatoba sem jarok vissza.
aug. 8. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!