Edesanyam most lesz 38 eves. Mit tudnak neki venni ajandekba? {16/l}
aminek örülne, te ismered, nem mi:)
de egyébként: anya nagyon szereti az újságokat, ha a te anyud is, akkor előfizethetsz neki valamire (lakások, kertészkedés, főzőújság, divatlap, attól függ mi érdekli), ez általában jó ötlet és nem sokan gondolnak rá :D
Attól függ milyen személyiség.
Aminek az én anyukám mindig örül:
süteményes vagy szobanövényes könyv.
Egyszer kapott tőlem egy süteményes könyvet, csak úgy, selejtként volt leárazva. Na azt mindig emlegeti, hogy mennyire szereti azt a könyvet. Azzal tényleg telibe találtam.
A könyvet tartom a legjobb ajándéknak, hasznos, és örök emlék, sosem múlik el. :D
Ráadásul minden árkategóriában megtalálhatod!
A könyv tényleg jó! Ha még nincs meg neki, ajánlom Müller Péter könyveit. (Pl: Örömkönyv, Szeretetkönyv) Én annak is örülnék, ha a lányom maga készíteni ünnepi sütit a szülinapomra (Pl: gyümölcstorta, ami nagyon egyszerű), de az enyém még nagyon pici, erre még várnom kell :)
39 L
Én a lányomtól egy teafa parfümöt kaptam, aminek nagyon örültem, de elég drága. És bizsu nyakláncot, előtte elvitt nézegetni, s ami tetszett azt hozta.
A fiamtól egy korall követ kaptam, 2-3cm-es mert ez illik acsillagjegyemhez. Tavaly Avon spirált kaptam, azóta is használom. Nagyon finom illatú tusfürdő?
Multkor meg csodálatos málnaillatú DM-es testápolót kaptam, 500 ft alatt van, de olyan finom, mint egy álom.Nagyon szeretem.Én az anyámnak egy dekupázsos képet adtam, azon meghatódott.
Volt, amikor sütöttek nekem sütit, az is nagyon jó volt.
Ez eg yjó recept, lehet muffin formában is sütni, úgy még jobb. Kicsit nyersre kell hagyni, hamar kész van.
Adhatnál egy henna-készletet, hennapasztát. Vagy ajánlj fel egy masszázs-manikűr szolgáltatást a részedről, lágy zene, füstölő, habfürdő virággal.Egy kényeztető délután otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!