Mit éreznétek, ha a 19 éves fiatoktól nem kapnátok még egy szál virágot se anyák napjára?
"Elfelejtettem, hogy anyák napja van és szaladtam venni valamit."
"Délután már ciki lett volna."
Ilyen válaszokat olvasok itt...
Csak kicsit gondoljatok bele, hogy ez mit is jelent. Egy édesanya nem május első vasárnapján édesanya. Miért lenne egy édesanyát ciki délután felköszönteni? Vagy május hatodikán, vagy június tizedikén? Gondolkodjunk már egy kicsit.
Azon meg megsértődni, hogy nem köszöntöttek fel anyák napján, azon nem szabad.
Ezt írta a kérdező egyik kommentben: "Sajnos úgy érzem, semmibe vesz, nem hálás ,nem becsül meg."
Mit változtat ezen a dolgon, ha képmutatóan száz szálas csokorral állít be a fiad anyák napján? Ettől "hálás lesz, becsülni fog és nem fog semmibe venni?"
Szerintem sokkal nagyobb képmutatás egy gyerektől az, ha anyák napján csinálja a szépet, a következő nap meg lepofozza az édesanyját.
Nem attól becsül egy gyermek szülőként, hogy anyák napján virágot ad.
Miért kellene kötelező jelleggel virágot prezentálnia?!?!
Nem jobb érzés, ha "csak úgy" meglep, valamikor, nem naptár szerint?! Vagy enélkül nem érzed, hogy szeret?........Nem biztos hogy vele van baj ebben az esetben.:((
Szerintem is el lett rontva a nevelése.
Fiúgyerekeket gyakran felelőtlenre nevelnek, ez akkor feltűnő mikor az embernek lánya is van és avval szemben sokkal kevésbé elnéző mint a fiával szemben. Az is egy rossz ötlet volt, hogy a férjed helyett csináltál meg olyan dolgokat ami az ő feladata lett volna, a fiad ezt átveszi. Nem az apja mutatott rossz példát neki, hanem te mikor a férjed helyett tevékenykedtél, mert gondolom gyakori eset volt az ilyesmi.
Szerintem nagyon csúnya dolog direkt nem-felköszönteni az anyát, ha elfelejtette valaki az még belefér, de az hogy tudja, és mégsem köszönti fel az szerintem csúnya dolog. Én minden évben anyáknapjának hajnalán megyek ki az utcára orgonáért (éjjel 2-3kor) azzal keltem fel anyukámat és minden évben verset mondok neki. Pedig nem is vagyunk annyira jóban!
22L
a ferjem 30 eves
szereti az anyukajat, megis elfelejtette felkoszonteni
(engem felkoszontott a 2 honapos fiunk neveben)
kiment a fejéből
megesik
a himnemu egyedek nagy resze nem tudja fejbol ezeket a dolgokat, nem fordit rajuk hangsulyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!