Hogyan kérjek bocsánatot a nagypapámtól? Nagyon megbántottam.16/L
Amikor narancslevet töltött magának kicsúszott a kezéből a üvegpohár és széttört a padlón, én meg felkiáltottam ,hogy "mit csinálsz vén hülye?"
Félek ,hogy elmondja majd apának amit mondtam rá.
te vagy a világ legszemetebb alakja akiről életembe hallottam!!pedig nem te vagy az első,de mégis!leetsz te ilyen bunkó???áruljon csak be.apádtól meg kaphatnál a fejedre.mégcsak nem is azért kérsz bocsánatot mert megbántottad,hanem mert beárul??szánalmas szamár.
:második voltam.
20:57-hez:ezen mi olyan rohadt jó,elárulnád??
mert szerintem az égvilágon semmi!
Hallottad valakitől a családban, hogy ilyen durván beszél a nagyapádról, vagy más idősekről? Vagy honnan került ez a mondat az agyadba? Így érzel iránta?
Sajnos hiába fogsz bocsánatot kérni, ez olyan nagy bántás, aminek már az életben nem lesz ideje elmúlni.
Viszont nem tudhatni, hogy nem mondott-e ő maga is fiatal korában, vagy gyerekkorában valami ilyesmit a nagyapjának. Lehet, hogy most kapta vissza. (és persze te is visszakapod majd egyszer)
Ha tényleg akarsz valami jót tenni, akkor tüntesd ki figyelmeddel a nagyapát, kérdezd meg gyakran, hogy hogy van, kérd meg, hogy meséljen a gyerekkoráról, kérd meg, hogy készítsen neked valamit(úgy értem, ha ért fafaragáshoz, rajzoláshoz, vagy bármilyen barkácsoláshoz)vagy kísérd el valami kirándulásra, olyan helyre, ahová egyedül nem menne el, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!