Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 42 évesen szülnétek a 3....

42 évesen szülnétek a 3. gyereket? (a kérdés nem rólam szól, csak kiváncsi vagyok)

Figyelt kérdés
Ha igen akkor miért igen, ha nem akkor miért nem?
2011. nov. 2. 12:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
A 13.21-es válaszolóra reagálva(az utolsó vagyok).A mi nagyobbik gyerekünk 20 éves lesz(egyetemista),a kicsi szeptemberben kezdte az ovit...mégsem érezzük "öregnek" magunkat,szeretnénk 3. gyerkőcöt is.
2011. nov. 2. 16:28
 22/27 anonim ***** válasza:
31%

Nem.

Akármennyire is elterjedt ez manapság,nekem szándékomban áll fiatalnak lennem még akkor is, ha a gyerekem felnőtt. 42 évesen anyukámnak 20 éves lánya volt és ez a legjobb dolog a világon, én is így akarom.

2011. nov. 2. 18:58
 23/27 anonim ***** válasza:
87%
Mondjuk ha belegondolok, hogy anyukám 45 évesen nagymama...
2011. nov. 2. 19:15
 24/27 anonim ***** válasza:
91%

Anyámnak az első házassága 21 évesen ért véget, a válási procedúra kezdetén lett terhes. Akkor már annyira szabadulni akart (férje orrba-szájba csalta), hogy nem tartotta meg. Valamit elbaszkuráltak a műtétnél, mert az egyik petefészke is ment a levesbe. Közölték vele, hogy mostantól meddő, gondolkodjon az örökbefogadáson.

33 évesen találkozott apámmal, aki elfogadta, hogy nem lesz gyerek - bár családközpontú - és összeházasodtak. Már az esküvőn is gyanús volt, hogy valami gyomorprobléma van, mert egy kupica pálinkától is rókázott, mint a lakodalmas kutya. Később derült ki, hogy akkor már két hónapos terhes volt, csak az össze-vissza menzesz miatt nem gondolt ilyenre.

40 éves volt, amikor megszülettem. Tesó már nem jött össze, mert néhány évvel később leállt a peteérés és a fizikai klimax is megtörtént (egy petefészekkel ennyi volt a tárban).

Viszont ha a természet nem szól közbe, kb 45 évesen szülte volna a másodikat.

Hátrányát nem érzem, mert bár már 70-hez közeledik, egészséges, fizikailag és szellemileg is és kb ötvennek néz ki, mert odafigyel magára.

Mivel ez a példa van előttem, simán vállalnék 40 évesen gyereket.

2011. nov. 2. 22:02
 25/27 anonim ***** válasza:
88%
simán, elsőt is. ami a generációs különbséget illeti, az nem baj, az KELL, hogy legyen a szülők és a gyerek közt, mivel TÉNYLEG különböző generációból vagytok. én attól vagyok kiakadva, amikor ezzel jön valaki, hogy „a gyerekem legjobb barátja akarok lenni”. nem, az majd lesz neki magától, tőled azt várja, hogy szülő legyél. ne haverkodj a gyerekkel csak mert nem bírod elviselni, hogy öregszel.
2011. nov. 3. 17:59
 26/27 anonim válasza:
Mindenki maga érzi, van aki 30 évesen 40-nek néz ki, míg egy 40 éves ha 30-nak érzi magát annak egyetlen oka van: még nem öreg, tehát szülhet is akár - ha akar - amikor úgy érzi. Arra pedig,hogy ki mikor hal meg senki se fogadjon sajnos rejtély...
2011. dec. 13. 00:23
 27/27 anonim ***** válasza:
Én nem szülnék,mert ha már van 2 egészséges,gyerekem akkor ilyen korman már nem kell egy kicsi.És másrészt a gyerek ennyi idös szülövel már nem olyan,és túl öreg szülei lennének,ez senkinek se jó,szerintem.Ha nem lenne még gyerek elötte akkor megérteném,de igy nem.
2013. júl. 5. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!