42 évesen szülnétek a 3. gyereket? (a kérdés nem rólam szól, csak kiváncsi vagyok)
Nem.
Akármennyire is elterjedt ez manapság,nekem szándékomban áll fiatalnak lennem még akkor is, ha a gyerekem felnőtt. 42 évesen anyukámnak 20 éves lánya volt és ez a legjobb dolog a világon, én is így akarom.
Anyámnak az első házassága 21 évesen ért véget, a válási procedúra kezdetén lett terhes. Akkor már annyira szabadulni akart (férje orrba-szájba csalta), hogy nem tartotta meg. Valamit elbaszkuráltak a műtétnél, mert az egyik petefészke is ment a levesbe. Közölték vele, hogy mostantól meddő, gondolkodjon az örökbefogadáson.
33 évesen találkozott apámmal, aki elfogadta, hogy nem lesz gyerek - bár családközpontú - és összeházasodtak. Már az esküvőn is gyanús volt, hogy valami gyomorprobléma van, mert egy kupica pálinkától is rókázott, mint a lakodalmas kutya. Később derült ki, hogy akkor már két hónapos terhes volt, csak az össze-vissza menzesz miatt nem gondolt ilyenre.
40 éves volt, amikor megszülettem. Tesó már nem jött össze, mert néhány évvel később leállt a peteérés és a fizikai klimax is megtörtént (egy petefészekkel ennyi volt a tárban).
Viszont ha a természet nem szól közbe, kb 45 évesen szülte volna a másodikat.
Hátrányát nem érzem, mert bár már 70-hez közeledik, egészséges, fizikailag és szellemileg is és kb ötvennek néz ki, mert odafigyel magára.
Mivel ez a példa van előttem, simán vállalnék 40 évesen gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!