42 évesen szülnétek a 3. gyereket? (a kérdés nem rólam
szól, csak kiváncsi vagyok)
Én nem vállalnám be. Van már kettő, így is teljesen kerek a dolog. Elégedett vagyok!!! Ha esetleg elválnék (nincs kilátásban..:)), és lenne egy új pasi, akivel komolyan gondoljuk, akkor talán. De lehet akkor se.
Egészségügyi szempontból nem hiszem, hogy gond lenne manapság ennyi idősen szülni. Talán inkább a felneveléssel lenne a gond.
2011. nov. 2. 13:12
12/27 A kérdező kommentje:
Ismerősömékről szól a kérdésem. A családom barátai. A férj a mai napig nem tudja felfogni hogyan lett terhes az asszony. Én azt hallottam hogy azért akart terhes lenni mert meg akarta akadályozni hogy kirúgják a munkahelyéről, és így otthon marad főállású anyának. A férfi meg bizonytalan abban hogy tőle van-e. Édesanyám azt mondta ha egy nő ennyi idősen bevállal egy 3. gyereket, annak oka van.
Hoppa, es most ugrott ki a falubeli pletyka a kosarbol! Edesanyadnak, Neked, mi koze hozza? Ferje nem tudja, hogy? Biztos nem mond el Neked ilyeneket, vagy reszvenyes vagy valahogyis a hazassagukba? Persze, biztos van valami oka, hogy szulni akar. Az, hogy nem akarja elvetetni. Na es?
2011. nov. 2. 13:20
Én nem szülnék,mert amikor 42 éves leszek a lányom akkor lesz 22 éves.Akkor már elvileg ő kellene hogy szüljön..Nem igazán szeretnék egy szülőszobában feküdni a lányommal úgy az unokám előbb születik mint a gyerekem.
De nem csak ez az oka,hogy nem vállalnám be.A másik ok,hogy mi van ha 50 évesen meghalok..Soha nem láthatom felnőni a gyermekemet.(tudom,most sokan jönnének azzal,hogy akár 25 évesen is meghalhat az ember amikor kisgyereke van..Ez igaz..De én már 39 éves vagyok,és a lányom már felnőtt nő
2011. nov. 2. 13:21
15/27 A kérdező kommentje:
Megírtam hogy a család barátai, tehát aki a pletykával jött, az magából indult kh.
Két ismerösöm van, aki 40 fölött szült gyereket - igaz nem harmadik, hanem második. Mindketten új kapcsolatba léptek.
2011. nov. 2. 13:49
OK, akkor hivjuk csaladokkozti pletykanak! Olyan mindegy.
2011. nov. 2. 14:26
42 évesen? Az még határeset, hogyha nagyon szeretném a páromat, bíznék benne, és anyagilag jól lennénk, vállalnám.
2011. nov. 2. 14:41
NEM! egyrészt azért nem, mert kettő már van. bőven elég, nem kell több. aztán a kor miatt sem. 42 év az már ilyen szempontból túlkoros. nemcsak a gyereknek lenne nagyobb esélye valamilyen fogyatékosságra, de a szülei sem lennének már fiatalok és ki tudja megélnék e egyáltalán a gyerek 18. életévét.
2011. nov. 2. 15:16
Igen.Mi lassan 39 évesek vagyunk,és most szeretnénk a 3. babát összehozni.Ám nem teszünk semmi "extrát".Nincs hőmérőzés,peteérés figyelés,stb.Ha jönni akar a baba,jöjjön.Szóval ha ennyi idősen(42 évesen) besikerülne,vállalnánk,de direkt nem tennénk semmit.
2011. nov. 2. 16:26
Kapcsolódó kérdések: