Anyám miért akar az összes kapcsolatomnak keresztbe tenni? Hogy tudnám leállítani? Irigykedik vagy miért csinálja?
Szia !
Látom ugyan azzal a gonddal küzdesz mint én is, bár nekem van erre egy nagyon jó módszerem. Tudod, anyám nekem is mindig beleszól a kapcsolataimba, manapság már, betartok 2 nagyon fontos szabályt, ami magával von még kettöt. Elmondom hogy csinálom én, és eldöntöd van e benne valami amit használhatsz.
Elöször: ha megismerek valakit minnél hamarább bemitatom a szüleimnek, és megpróbálom az őseimmel tudatni vizuláis módon, ha bármi rosszat mondanak akkor harapok, és kiborulok tehát ne szóljanak egy rossz szót sem
Másodszor: Nem hanyagolom el, a ház körüli teendöimet, igy nem mondhatja azt,
" mert megint azzal a lókötövel logtál "
Ezekből következik : Mivel a ház körüli teendöim rendben vannak azt hiszik milyen rendes aranyos vagyok, de néha tudtukra adom szüleimnek (föképp anyámnak) , hogy azért van vér a pucámban és biz a fel emelem a hangom apro dolgok miatt is ha kell, ne nem ledegradálom és beszólok anyámnak csak alaposan kérdöre vonom néha hogy érezze ha perpillanat rosszat mond akkor már költözöm is el és többet nem állok szóba vele .
Na és végül az utolsó dolog :
Mivel minden áldott alkalommal az az elsö anyámnak, hogy beleszól mindenbe amibe csak tud, mindig félre hívom, és kicsit komyolan beszélgetek vele
Elmondom neki hogy a barátom a fiúm, nagyon szeretem, és ha rosszul érzi magát nálam a pasim, akkor biza Őt teszem felelőssé és ha ez bekövetkezik akkor drága anyám haja ánja mert orditozni kezdek vele irdatlan módon.
Na körülbelül ez az én módszerem alapja, persze lehet hogy nem ez a legjobb, de nekem müködik, és beválik, szavakért nem bántottak még senkit, szóval anyádnak azt mondasz amit akarsz, ne félj attól mit tudna tenni ellened
felköt ? lelő ? esetleg ki lök a vonat elé? ezért mert fenhangon közlöd vele hogy szereted aki melletted áll és nem engeded el többé ? :D nna most már megyek
Türi Dzsenifer voltam, ajánlom magamat :D puszika
Én 24/F vagyok, el is költöztem otthonról és a párommal és anyámmal leültünk megbeszélni közösen az egész helyzetet. Elmondtam édesanyámnak, hogy lehetőleg ne szóljon bele a dolgaimba, de nagyon szívesen meghallgatom a véleményét és lehetőleg ne fújtasson a páromra, ha nem is ismeri igazán.
Hátha kiindulásként segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!