Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyen az anyám?...

Hogy lehet ilyen az anyám? Nem veszi észre, hogy ezzel csak engem aláz meg mindenki előtt?

Figyelt kérdés

Kitaláltuk páran az osztályból,hogy holnap elmegyünk moziba és bowlingozni.Mondtam anyának.

Erre mondta,hogy Ő nem fog elengedni este,6-ra haza kell érnem.

Ez hülye.Gyűlölöm !

Nem veszi észre,hogy ezzel csak ciki helyzetbe hoz a többiek előtt?!

Nem szoktam bulizni járni,csak akkor,ha "apánál alszom" és csodálkozik,hogy semmit nem mondok el neki.

Miért viselkedik velem úgy,mint egy ovissal?

Most lesz a nyelvvizsgám,ennyi szórakozás nekem is kijár.

Ráadásul ott lesz az a srác,aki tetszik,nem léphetek le másfél óra után azzal a szöveggel,hogy "Bocsi,haza kell mennem,mert anyuci nem engem tovább."

14L

2011. nov. 1. 19:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De én nem akarom,hogy értem jöjjön...
2011. nov. 1. 20:44
 12/17 anonim ***** válasza:
90%
Hát szervezd meg, hogy legyen egy-két szülő, aki hazavisz mindenkit. Jogos, hogy ne engedjenek ekkora gyerekeket az ejszakaban maszkalni.
2011. nov. 1. 20:47
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
2011. nov. 1. 20:47
 14/17 anonim ***** válasza:
83%

mindegy a pasiknak úgy is az jön be amikor egy csajnak van tartása és simán lelép...

szóval ha mégis időben hazamennél, ne járasd le magad a srácnak azzal hogy anyudat szidod, vagy hasonló.

2011. nov. 1. 20:48
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
2011. nov. 1. 21:23
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
2011. nov. 1. 21:33
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen örülj neki, hogy érted akar jönni. nagyon-nagyon gyerek vagy, ne akard a nagylányt játszani.
2011. nov. 1. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!