Mit tegyek, ha félek a párom gyermekeitől?
Nem régen vált el,a fia 5 éves,a lánya 13.
Még nem találkoztam velük,amikor itt vannak hétvégén délutánonként,akkor én elmegyek a barátnőimmel beszélgetni,vásárolni.
Nem tudom,hogy miért,de félek a velük való találkozástól.
Gondolom az anyukájuk már beszélt rólam nekik,de nem hiszem,hogy pozitív dolgokat.
A párom viszont szeretné,hogyha megismerkednék velük...De nem tudom,hogy mit fognak szólni hozzám.
FromOz.... jó lenne ha visszavennél az arcodból kicsit.
A férj valószínűleg nem szerette annyira a feleségét, mivel belehabarodott a kérdezőbe és végül őt választotta. Sima ügy. Ennyi. A kérdező megadta neki azt, amit az exneje nem. Te meg húzd meg magad, mert sok közöd nincs hozzá.
Ezen én is átmentem, hidd el csak az eleje nehéz. A gyerekeknek is! Mi a lánnyal szinte alig beszéltünk. Most én nevelem őket és sokmindent hamarabb mesélnek el nekem mint az apjuknak.
Ja, és az ex rólam is mindent mondott nekik csak jót nem..
Egy idő után mindenki beletörődik. Próbálj természetesen viselkedni velük (tudom, nemm egyszerű) és ne legyél tolakodó! De ezt a "bujkálást" hagyd abba minél hamarabb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!