Mit tegyek, ha félek a párom gyermekeitől?
Nem régen vált el,a fia 5 éves,a lánya 13.
Még nem találkoztam velük,amikor itt vannak hétvégén délutánonként,akkor én elmegyek a barátnőimmel beszélgetni,vásárolni.
Nem tudom,hogy miért,de félek a velük való találkozástól.
Gondolom az anyukájuk már beszélt rólam nekik,de nem hiszem,hogy pozitív dolgokat.
A párom viszont szeretné,hogyha megismerkednék velük...De nem tudom,hogy mit fognak szólni hozzám.
Szia!
Azért félsz, mert meg akarsz nekik felelni nagyon. Ami érthető, mivel szereted a párod, s az ő gyermekeiről van szó.
Lehet az első találkozás nehézkes lesz, de idővel, ha megismernek, s látják, hogy jó ember vagy, akkor ki fog alakulni egy olyan viszony, amit te is szeretnél.
Nem menekülhetsz a találkozás elől egy életen át.
Lehet hogy anyuka esetleg rosszat mondott rólad-bár ez sem feltétlenül van így,-de az apukától meg gondolom csak jót hallottak. Egyik nap maradj otthon, süss egy kis palacsintát-azt minden gyerek szereti,és játszatok egyet együtt.
Az anyjuk gyűlöl(ez tuti),szóval gondolom nem a jó tulajdonságaimat mondta el nekik otthon.
A barátnőim szerint az is lehet majd gond,hogy a lánya és köztem nincs olyan nagy korkülönbség,ezért nem tudna rám úgy tekinteni mint egy felnőttre.
Tényleg nincs túl nagy korkülönbség,de nem is a "gonosz nevelőanyát" akarom játszani...
Nem tizenéves vagyok,hanem 22.
Az a házasság pedig már úgysem működött,arról pedig nem tehetek,hogy a férje nem szerette annyira,hogy mellette maradjon.
De nem tudom,hogy miket mondhatott a gyerekeknek.Mert belőle kinézem,hogy mindennek lehordott,akkor pedig próbálkozhatok jó színben feltüntetni magam,nem hiszem,hogy sikerülni fog.
Annyiban az igaza van FromOz-nak, hogy nem várhatod el, hogy a gyerekek anyja jókat mondjon rólad, hisz nem ismer.
Megint más lenne, ha x éve külön lennének és az exfeleséggel kulturált módon tartanánk a kapcsolatot. Mivel még a nőben is friss a válás(valószínű, hogy még szereti is a párod), így nehezebb.
Nem tudom mi volt a válás oka, mennyire voltál Te is képben az okokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!