Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit vennétek egy oan...

Ti mit vennétek egy oan srácnak szülinapjára akivel akk lesztek egyhónaposak amikor a 23. szülinapja lesz? Vmi kreatívabbra gondoltam

Figyelt kérdés
2011. nov. 1. 13:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az jó ötlet, mindenképp lepd meg valamivel mert oké hogy 1 hónap de nekem is rosszul esne ha nem köszöntene fel a párom még ha csak 1 hónapja is ismerem.
2011. nov. 1. 13:57
 12/15 A kérdező kommentje:
nekem se esne jól...pont ezért kérdeztem:)
2011. nov. 1. 13:58
 13/15 anonim ***** válasza:

13:47-es vagyok.

Én úgye ahogy mondtam nem köszönteném fel, de a vacsorás ötlet az jól hangzik. :)

25/L

2011. nov. 1. 14:03
 14/15 anonim válasza:
Szerintem köszöntsd fel. Totál gáz lenne ha nem köszöntenéd fel. A vacsis ötlet a legjobb, de azért vegyél mellé valami kis apróságot, akár egy plüsst vagy valami vicces kis szobrocskát amit a szobájába kirakhat egy polcra. Egy hónap után még úgysem ismered annyira, hogy tudd miket szeret, tisztába legyél az ízlésével, ezért maradj inkább az ilyen általános dolgoknál, mert egy könyvvel pl. nagyon melléfoghatsz. Legalábbis én biztosan vennék valami kis apróságot a vacsi mellé :)
2011. nov. 4. 13:01
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2011. nov. 14. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!