Lányok/Nők! Ti mit kértek idén karácsonyra? (max 5-10. 000 Ft érték között)
Őszintén szólva nem szeretem ezt a kérdést, viszont annyiból jobb, hogy nem lesz olyan dolog, ami már van. Mégis nehéz rájönnöm arra, hogy mire is lenne szükségem.
Ezért szeretnék ötletet "meríteni", hátha így könnyebb lesz a választás.
1. Könyv (Összeírsz párat, és az illető válasz abból, tehát olyan kapsz, ami tetszik, de van benne meglepetés.)
2. Valami kozmatikumot (pl. arckrém+tetápoló - itt nyilván nem a legdrágábbakra gondolok, hanem ami belefér a keretbe)
3. Táska - persze csak olyat, ami praktikussági okoból kell.
4. Kiegészítő - pl. bizsuk, vagy egy szebb kesztyű, vagy sapka-sál-kesztyű szett, nyilván nem bőrkesztyűről van szó, azoknak sokszor igencsak józanító az áruk. :S
5. Parfüm
6. Valami olyasféle ruhadarab, amire szükség van (pulóver pl.)
7. Lakáskiegészítő - az IKEA-ban pl lehet kapni ilyeneket türhető áron, de máshol is megéri körülnézni
8. Konyhai kiegészítő
9. Kérhetsz plédául egyéb hasznos holmikat, ha szükség van valamire, ilyen pl. a törülköző, mamusz/papucs, vagy zoknik, harisnyák, ezeket lehet vegyíteni, hogy vesz neked valaki pl. krémeket, és kapsz hozzá esetleg egy törülközőt. :)
10. Végső esetben, ha csak magadban bízol, kérhetsz utalványt is. :)
Köszi a youtube-os videót a rózsával :)
23N
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!
Viszont a lepontozásokat nem értem, mert én mindenkinek zöld kezet adtam.
Én is egyet értek azzal, hogy felnőtt embereknél (sőt akik már nem kisgyerekek azoknál is lehet) nem gáz, ha megbeszélik mit adjanak egymásnak. Mi a párommal ruhát veszünk egymásnak, mert abból van hiány. A szüleimtől könyvespolcot kérek szerintem. A legjobb barátnőmmel már 8 éve vagyunk együtt, tehát már minden gyertya-ékszer-könyvecske kifutott, így mi is megbeszéljük minek örülne a másik.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!