Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/Nők! Ti mit kértek...

Lányok/Nők! Ti mit kértek idén karácsonyra? (max 5-10. 000 Ft érték között)

Figyelt kérdés

Őszintén szólva nem szeretem ezt a kérdést, viszont annyiból jobb, hogy nem lesz olyan dolog, ami már van. Mégis nehéz rájönnöm arra, hogy mire is lenne szükségem.

Ezért szeretnék ötletet "meríteni", hátha így könnyebb lesz a választás.

2011. okt. 31. 16:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
85%

1. Könyv (Összeírsz párat, és az illető válasz abból, tehát olyan kapsz, ami tetszik, de van benne meglepetés.)

2. Valami kozmatikumot (pl. arckrém+tetápoló - itt nyilván nem a legdrágábbakra gondolok, hanem ami belefér a keretbe)

3. Táska - persze csak olyat, ami praktikussági okoból kell.

4. Kiegészítő - pl. bizsuk, vagy egy szebb kesztyű, vagy sapka-sál-kesztyű szett, nyilván nem bőrkesztyűről van szó, azoknak sokszor igencsak józanító az áruk. :S

5. Parfüm

6. Valami olyasféle ruhadarab, amire szükség van (pulóver pl.)

7. Lakáskiegészítő - az IKEA-ban pl lehet kapni ilyeneket türhető áron, de máshol is megéri körülnézni

8. Konyhai kiegészítő

9. Kérhetsz plédául egyéb hasznos holmikat, ha szükség van valamire, ilyen pl. a törülköző, mamusz/papucs, vagy zoknik, harisnyák, ezeket lehet vegyíteni, hogy vesz neked valaki pl. krémeket, és kapsz hozzá esetleg egy törülközőt. :)

10. Végső esetben, ha csak magadban bízol, kérhetsz utalványt is. :)

2011. okt. 31. 17:54
 22/28 anonim ***** válasza:
94%
Ruhák, parfüm, sminkcuccok, kiegészítők, egy jó könyv,
2011. okt. 31. 18:03
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Ruhát.
2011. okt. 31. 18:34
 24/28 anonim ***** válasza:
43%

Köszi a youtube-os videót a rózsával :)

23N

2011. okt. 31. 18:39
 25/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!

Viszont a lepontozásokat nem értem, mert én mindenkinek zöld kezet adtam.

2011. okt. 31. 18:44
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen adtuk a választ, szerintem mindenki, aki ötletet írt, és köszi, hogy zöld kezet adtál, de tényleg nem értem, kinek öröme az, hogy lepontozza a jó válaszokat. Én írtam a családi termoszt, amit tényleg nem értek, miért kellett lepontozni a rosszakarónak. (Mondjuk volt ott még sok jó ötlet, amit szintén nem értem, miért kellett lenyomni). Sajnálom azt ,aki ilyet tesz, valami baj lehet a lelkével.
2011. okt. 31. 20:08
 27/28 A kérdező kommentje:
Én az összes ötletnek örültem, ugyanis találtam köztük olyanokat is, amik nekem eszembe sem jutottak volna, de ihletet adtatok. Számomra nagyon is hasznosak voltak a válaszok. :) Még egyszer köszönöm!
2011. okt. 31. 21:08
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyet értek azzal, hogy felnőtt embereknél (sőt akik már nem kisgyerekek azoknál is lehet) nem gáz, ha megbeszélik mit adjanak egymásnak. Mi a párommal ruhát veszünk egymásnak, mert abból van hiány. A szüleimtől könyvespolcot kérek szerintem. A legjobb barátnőmmel már 8 éve vagyunk együtt, tehát már minden gyertya-ékszer-könyvecske kifutott, így mi is megbeszéljük minek örülne a másik.

23N

2011. nov. 1. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!