Lányok/Nők! Ti mit kértek idén karácsonyra? (max 5-10. 000 Ft érték között)
Őszintén szólva nem szeretem ezt a kérdést, viszont annyiból jobb, hogy nem lesz olyan dolog, ami már van. Mégis nehéz rájönnöm arra, hogy mire is lenne szükségem.
Ezért szeretnék ötletet "meríteni", hátha így könnyebb lesz a választás.
Én végre költözni szeretnék. 3 éve vagyunk együtt a párommal. A hely is meglenne ahová megyünk, de az egyéb körülmények még nem adottak... Mindennél jobban vágyom erre.
21/L
ma 17:18 A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.
Tudod vannak olyan felnőtt emberek, akik megkérdezik, hogy a másik minek örülne, mit szeretne, nehogy valami olyant kapjon, amire az ég világon semmi szüksége, amit sose használna. Szerintem ebben nincs semmi kivetnivaló, hogy akkora tragédia lenne ez. Sok helyen manapság így működik. Ha nem tetszik a kérdés, nem kell választ adni!
A többieknek köszönöm a válaszukat!
Aranyos az első válaszoló. Én is egy bizonyos valakit kérnék. De jó lenne, ha ez így menne...:/
Így viszont marad a ruha, könyv, pénz -Kis jelentéktelen dolgok ezek, ha az a valaki nem lehet az enyém. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!