Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiam homoszexuális?

A fiam homoszexuális?

Figyelt kérdés

Van egy 13 éves fiam és egy 17 éves lányom.

A fiam átvette a nővére viselkedését.

Például: ő is úgy akarna hívni ,hogy apuci.

Úgy akarna ölelgetni engem mint a nővére.

Pedig próbáltam úgy nevelni ,hogy ne legyen ilyen lányos fiú: beírattam küzdősportokra, és próbáltam szigorúan nevelni.

2011. okt. 31. 12:15
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Fogadjunk, hogy te sem kaptál otthon szeretetet. Téged sem ölelgettek, szeretgettek, "úgy, mint egy lányt". Nem értem, miben más. Hozzád bújik, megöleled, ez miért gond?

Szeretet hiányos, amit tőled nem kap meg, azt majd máshol fogja. Ne csodálkozz, ha majd kamaszkorban bármilyen bandához fog csapódni, ahol elismerést, és úgy érzi szeretet kap. De akkor más késő.

2011. okt. 31. 20:21
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanolyan lehetsz a fiaddal mint az én apám velem. És miatta bőgök naponta órákat, vagdosom magam és akarnék öngyilkos lenni, ha nem lenne a barátnőm, aki szeret.

Congratulation!

2011. okt. 31. 20:28
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is egy fiam, és egy lányom van. A fiam bújósabb, őt mikor van egy percem, (vagy nincs, de éppen szeretné) bújik, ölelgetni, szeretgetni "kell". Ő ezt igényli. A lányom másmilyen, ő annyira nem igényli. Ő is meg van szeretgetve, de neki nem akkora az ölelés-simogatás igénye, mint a fiamnak. És a fiam nem lett meleg, a lányokat szereti.
2011. okt. 31. 20:38
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Egy fiú gyereket is kell szeretgetni, mert gyengédségre, megértésre, feltétlen elfogadásra, az otthon melegére neki is szüksége van, ahogy mindenkinek, és ezt főleg az anya tudja adni. Ha ezt nem kapjuk meg megfelelő korban, akkor nagyon sokáig, akár egész életünkben keressük, gyakran a párkapcsolatainkban. Idővel pedig el kell engedni az anyának a fiát.

A férfiasságot az apjától kell "eltanulnia", ebben segít, ha az apával van közös hobbi, lehet beszélni a csajokról, és mindenek előtt az apa élete példaértékű, tehát azt tudja mondani a gyerek, hogy "igen, így érdemes férfinak lenni". Ebbe az is beletartozik, hogy az apa szeresse a feleségét, tudjon viselkedni nőkkel, ez segít a férfi és női szerepek tisztázásában a gyerek számára.

2011. okt. 31. 20:40
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Tisztában vagy azzal, hogy mit írtál? Azért lenne homoszexuális, mert HOZZÁD akar bújni? Te most komolyan azt hiszed, hogy a végén még - hogy írjam ki szalonképesen - te jössz be neki, a saját apja? A te gondolkodásod az, amivel baj van...
2011. okt. 31. 20:51
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit nem vagy normális kérdező. Sőt... elég primitív vagy.
2011. okt. 31. 20:54
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek a válaszolókkal!

Ne akarj belőle egy érzelemmentes embert nevelni. Könyörgöm, ő egy gyerek, a Te gyereked. Kinek kellene szerinted ölelgetnie, ha nem a saját szüleinek?

13 éves fiadra hogy írhatsz olyat, hogy homoszexuális? Nem szégyelled magad?

Igen járhat sportolni, de olyanra amit ő is szeret, nem pedig amilyet te.

Leírták, hogy mi lesz az eredménye, ha így folytatod. S akkor verheted a fejed a falba, hogy milyen önző ember voltál, s hogy tetted tönkre a saját fiad életét, de akkor már késő lesz!

2011. okt. 31. 21:40
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

"Például: ő is úgy akarna hívni ,hogy apuci."

Ezt én is bevezettem 14 éves korom körül. Apám az "apa" nevet szerette, de addig "apu"-ztam meg "apuci"-ztam, míg a kezdeti tiltakozás után bele nem nyugodott. Ez lázadás volt a részemről.

"Úgy akarna ölelgetni engem mint a nővére."

35 éves bátyám még mindig ölelgeti az apját.

2011. nov. 1. 06:25
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem lehet, hogy azért vagy ennyire homofób, mert belül Te is más vagy és ezt tudatosan elnyomták benned?

Ha nem így van, akkor pedig nagyon rossz úton jársz, mert egy gyerektől nem lehet megvonni a szülői szeretet!!

Én 23 vagyok, igaz, nő, de mai napig bújok mindkét szülőmhöz! Öleljük és pusziljuk egymást és ez így természetes!

2011. nov. 1. 08:17
 20/32 A kérdező kommentje:

Kérdező, nem lehet, hogy azért vagy ennyire homofób, mert belül Te is más vagy és ezt tudatosan elnyomták benned?

"Ha nem így van, akkor pedig nagyon rossz úton jársz, mert egy gyerektől nem lehet megvonni a szülői szeretet!!

Én 23 vagyok, igaz, nő, de mai napig bújok mindkét szülőmhöz! Öleljük és pusziljuk egymást és ez így természetes!"

Nem, én nem vagyok "más".

Remélem az én lányom is oda fog bújni hozzánk, és fog minket ölelgetni 23 évesen.

De a fiam ne ölelgessen már úgy mint a nővére.

2011. nov. 1. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!