Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek a gyámüggyel szemben?

Mit tehetek a gyámüggyel szemben?

Figyelt kérdés
mit tehetek a gyámüggyel szemben?mivel bizonyitok,hogy nem igy van?hol találom az igazságomat?meddig kell eltúrnöm a trágár beszólásaikat?meddig lehet ezt birni idegekkel?
2009. máj. 5. 19:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Bővebben írj a problémáidról.Így nem lehet tanácsot adni.
2009. máj. 5. 19:36
 2/11 A kérdező kommentje:
az unokámat itthagyta az anyja.ritkán viszi el,most mégis azzal vádol,hogy nem viheti el.berendeltek a gyámügyre.ezért kérdeztem,hogy mit tehetek?mivel bizonyitom,hogy nem igy van?ezmellett még sértegetnek,trágár módon,a volt nászasszonyom,és a volt menyem
2009. máj. 5. 20:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Más megoldás nincs!Venni kell diktafont,és mikor sértegeti magát akkor fel kell venni!Más képen nem tudja bizonyítani az igazát!Gyámügyön csak azzal foglalkoznak amit be is tud bizonyítani!Azt nézik maga a nagymama ez a joga,menye az anyuka,szóval ha nem bizonyít,még gyereklopással is vádolhatják:((Egy nagymamának szinte alig van joga,esetleg láthatást azt kap ennyi!
2009. máj. 5. 20:20
 4/11 anonim ***** válasza:
10%
Azt hallottam, hogy a hangfelvétel nem számít bizonyítéknak.
2009. máj. 5. 20:27
 5/11 anonim ***** válasza:
29%
Akkor mi számít bizonyítéknak?Mond valamit!!
2009. máj. 5. 20:28
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Egy bíróságon nem fogadták el annak.
2009. máj. 5. 20:32
 7/11 anonim válasza:
78%
A hangfelvétel azért nem bizonyíték, mert nem legális, hiszen sérti a "személyi szabadságot", vagy valami hasonlót. Az unoka hány éves? Szomszédok pl lehetnek tanuk szerintem...
2009. máj. 5. 20:36
 8/11 A kérdező kommentje:
a biróság a fiamnak itélte a gyereket,velem laknak,segitek neki nevelni a gyereket,vigyázok rá,főzök,mosok rájuk.hát csak ennyi jogomvan?ha beteg én ápolom,akkor miért nem érdekli az anyját,hogyha virrasztok?vagy ha a leckéjét nézem át.akkor miért nem hiányzik neki a gyerek?
2009. máj. 5. 20:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos hiába tesz meg mindent,ha az anya "megváltozott".és tudja bizonyítani,hogy gyermeke ezentúl jó kezekben lehet nála is,vagyis ugyanazt az életkörülményt tudja biztosítani amit eddig ön,akkor a bíróság adni fog neki egy esélyt...Azt mondják a gyermeknek szüksége van az anyjára...Talán az segítene,hogy valamikor lemondott a gyermekről....bár attól függ mit értünk ez alatt...Ha írt az anya lemondó nyilatkozatot,és aláírta a papírt,akkor van esély,hogy nem szakad ki a gyermek a megszokott életéből...De ha nem írt alá semmi papírt csak egyszerűen elment egy időre az anyja akkor nem mondott le róla hivatalosan...Előbb ezt kéne tisztázni,és utána már több lehetőség is adódhat...Egyébként ha a gyermek 14 éves akkor már ő is kérheti,hogy hol szeretne lenni...
2009. máj. 5. 21:02
 10/11 anonim ***** válasza:
81%

Kedves Nagymama!

Először is elszeretném mondani, hogy nagyon szép dolog, amit a fiáért és az unokájáért tesz.

Az anyukának pedig nem sértegetnie kellene, hanem inkább megköszönni a gondoskodást. A rossz mindig elnyeri méltó büntetését az életben.

Sajnos nagyon sok olyan dolog van, amit a hivatalos személyeknek nem lehet megmagyarázni, nagyon igazságtalan. Egy hangfelvétel tényleg sérti a jogokat, és nem számít bizonyítéknak, ezt én személyesen tapasztaltam. Itt tanúkra van szükség, akik bizonyítják a volt menye viselkedését.

Kitartást és sok türelmet kívánok!

2009. máj. 5. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!