Járnál 1 drogossal ha azt mondaná ha együtt vagytok le áll?
Figyelt kérdés
2011. okt. 31. 07:50
11/20 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit fogyaszt. Ha olyat, amitől nem lesz "lezüllött" akkor igen (gondolok itt pl: kávéra, cigarettára, marihuánára, stb.). Ha alkoholista, akkor nem (de mértékkel lehet). Viszont ha kokain/heroin "erősségű" szert szed, akkor nem.
12/20 anonim válasza:
pont egy ilyennel járok... éppen leszokóban van,holnap akarom megkérdezni tőle hogy miattam vagy saját maga miatt? egyébként ha szakítanánk simán visszaszokna újra
13/20 anonim válasza:
Élettapasztalatból azt mondanám, hogy ne. De én talán nem voltam jó párja az exemnek. Ha elég elkötelezett vagy, és van külső segítséged (nagyon fontos!, pl. pszichiáter), aki segít neked egyszerre vigyázni magadra és őrá is, objektívan látni a helyzetet, akkor talán nem lesz gáz. De az biztos, hogy ha majd esetleg szakítani szeretnél vele, akkor esélyes lesz, hogy visszaesik. Én mindenesetre nem kezdeném újra a saját valamikori sztorimat, mert nagyon megszívtam. Ő már leszokott, tiszta volt pár éve, de a személyisége romokban volt, még ha jól is palástolta. Plusz nagyon függött mindentől, így tőlem is. Manipulált, zsarolt, csüngött. A kapcsolatunk a toxikológián végződött, mert visszaesett, ill. egy öngyilkossági kísérlettel. Ha belehalt volna, engem csuknak le, olyan volt a szitu. Akkor mázlija volt, nekem is. Juhú.
15/20 anonim válasza:
Ez nehéz dolog. Valószínűleg sose hagyja abba. Eleinte majd titokban lövi magát. Aztán bedurvulhatnak a dolgok. Én a csajomat kértem szokjon le a cigiről. Nagyon durván dohányzott. A randink alatt 2 dobozt szívott el! 40 szál! Megígérte hogy kevesebbet fog dohányozni. 6 hónapig bírta. Amint enyhül a szerelem. És jönnek a szürke hétköznapok, a drog is előkerül. Meglátod.
16/20 anonim válasza:
Nagyon régi kérdés, de azért válaszolok rá!
Megtörténhet. Én így voltam, szerelmes voltam valakibe, akinek nem tetszett, hogy drogozok (füveztem) aztán miatta le tettem. Azóta is tisztán élek, ennek már lassan 1 éve. Nekem ő sokkal többet jelentett/jelent, mint a drog.
20/20 anonim válasza:
Ahogy az első is monta 1 esélyt mindeki érdemel.többet NEM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!