A szüleim azzal szivatnak hogy rákos vagyok. Mit tegyek? (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Már vagy egy hónapja azzal szivatnak hogy rákos vagyok.Én persze tudom,hogy csak viccelődnek,de már kicsit idegesítő,hogy ezt napjában többször elsütik.Mit csináljak hogy végre abbahaggyák? Vagy mondjam nekik hogy ők is rákosak?2011. okt. 30. 23:01
12/17 anonim válasza:
Na, és amikor megvoltak a vizsgalatok, akkor a leleteket kiertekelni elmentel az orvoshoz Te is?
Hány éves vagy?
13/17 A kérdező kommentje:
16
nem,nem mentem el
2011. okt. 30. 23:57
14/17 anonim válasza:
Elég nagy vagy már pedig hozzá, hogy a sajat ugyeid szalait Te tartsd kézben.
Fogd a leleteket, es menj el veluk az orvosodhoz, és kérdezd meg őt!
Milyen vizsgalataid voltak?
15/17 anonim válasza:
"rákos vagy"
"jaaaaaaaaaaaaa, ez viccces? :O"
mert szerintem rohadtul nem...
16/17 anonim válasza:
Hülyék a szüleid, már ne haragudj. Ha én ilyet mondanék, anyámtól kapnék egy pofont.
17/17 anonim válasza:
Még mindig csinálják? És ha nem is viccelnek? Mondjuk te ismered a szüleidet...De én még ilyet nem hallottam...Hogy egy szülő ilyet mond a gyerekének...Abnormális senki az ilyen. Ha nekem lenne gyerekem,az biztos,hogy még csak ehhez hasonlót sem mondanék neki.Nem értem,hogy egyáltalán hogy tudnak ilyet mondani? Ez jó nekik? Fogalmam nincs,hogy ilyenkor mi zajlik le a beteg fejükben,de...Minden esetre,ha tudod,hogy nem igaz,akkor azon kívül,hogy elfogadod a jelenlegi helyzeted,nem tudsz mit tenni.Én a helyedben nem mondanám ugyanezt vissza,mert szerintem visszakézből csak úgy szállna a parasztlengős. Legalábbis,az én szüleim biztos nem lennének cukorpofák,ha ezt mondanám.Bár,talán annyit tudsz tenni,hogy megmondod,hogy zavar. Ha ez sem válik be,sajnos nem tudom mit tegyél...13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!