Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezt elvárhatom a...

Szerintetek ezt elvárhatom a két nagy lányomtól?

Figyelt kérdés

Van egy 18, egy 19 és egy 11 éves lányom.

A kicsi mostanában szeretne több időt tölteni a nővéreivel de ők mindig lerázzák.

Szerintetek elvárhatom tőlük ,hogy néha csináljanak közös programot a húgukkal pl: vigyék el moziba valami vígjátékra, vagy ruha vásárlásra kísérjék el.

Tudom ,hogy két ilyen korú lánynak megvan a saját baráti társasága és ,hogy nem nagy élmény nekik egy 11 évessel közös programot csinálni de mégis csak a húgukról van szó.

2011. okt. 30. 21:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
78%

Én nem tudom más hogy van vele, de én a 10éves kis tesómmal szívesen csinálok programot. Ha az csak egy séta,mozi akármi. Pedig köztünk is 12év van. Ugyan így van a másik két tesónk is.Ez ember, és nem kor függő.

Szerintem megemlítheted nekik, de erőltetni nem erőltetheted.

22/L

2011. okt. 30. 22:25
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyik tesóm 11, másik 14 évvel idősebb, kb. 13-14 éves koromig totál lenéztek, semmire nem voltak velem hajlandóak. Akkor is csak a 11 évvel idősebb nővérem fogadott el, ő csinált velem közös programokat.:) De nem tudom érdemes-e, ez tényleg ember függő. Én Anyukám is próbálta anno, de nagyon sokáig sikertelenül.:) Neked kell ismerned őket, hogy szerinted elvinnék-e magukkal.:)
2011. okt. 30. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!