Van egy milliomos pasim, azonban se barátaim, se családom, se komoly kapcsolatom?
Nálunk is hasonló a helyzet..
a ház az én tulajdonom amit veszek bele az mind az enyém
az asszonytól nem várom el hogy vegyen bele csempét..
Sőt arra költi a pénzét amire csak akarja, nem szólok bele..
Csak a rezsi felét fizeti semmi mást..
Szerintem nem lesz hosszú a kapcsolat.. ha a srác nem változik akkor ez vakvágány lesz. Hosszú távon nem fog működni.. kompromisszumot kell kötni a srácnak!
Hadd meséljek egy történetet, ma hallottam egy kolléganőmtől. 3 évig élt együtt egy gazdag férfival. Ő sosem keresett sokat, nem volt jól fizető munkahelye. A férfi mindig b*ztatta, ha a nő is hozott volna lakást, kocsit meg értékesebb dolgokat a párkapcsolatukba, nem kellene dolgoznia mellette. De így nem, mert nem egyenlőek. Azt mondta, neki kell a garancia, ha bármi történik vele, a nő el tudja őt tartani... Mint mondtam, ő is vagyonos ember volt.
Aztán egyszer csak egy vita után megverte, elég alaposan. Egy pici, törékeny alkatú nőről van szó. Utána máskor is megverte. Végül pedig kidobta, mondván: nem szült neki gyereket 3 év alatt, ő viszont úgy érzi, már kellene gyerek, mert minden barátjának van már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!