Van egy milliomos pasim, azonban se barátaim, se családom, se komoly kapcsolatom?
Ne húzd fel magad a hülyéken, nem ér annyit.
Így a leírtak alapján nem valami jó a helyzet, de szerintem ezt te is érzed. Még mindig fiatal vagy, találhatsz mást. Szerintem ez nem lenne egy jó és főleg nem tartós házasság. Ez a pasi egy sóher, másrészt pont tesz a fejedre. Beszélj vele, ha úgy látod, hogy érdemes, de sok jóra ne számíts hosszútávon.
18:38 vagyok.
Elolvastam az eddigi válaszokat, és csodálkozom, hogy ilyen igazságtalan emberek válaszolnak... micsoda igazságérzet.
Tényleg Magyarország tele van ilyen kihasználós, nőket kisemmiző, önző, újgazdag pénzimádó parasztokkal.
Ha pénze van, azt hiszi hogy ő mindent megtehet. És másokat kihasználhat akiknek nincs.
Kérdező, ezt a selejt pasit hagyd ott. Ő sem adott neked semmit!
Én még ma kirúgnám! Miféle ember ez? Undorító! Elcsesztél rá 6 évet, de még mindig csak 24 vagy. Nem vagy rászorulva, hiszen nem segít neked semmit, inkább még elvenné azt a kicsit is, ami neked van. Lehet, ha elkészül a ház, gondol egyet és egy másik nőt költöztet oda, te meg mehetsz isten hírével. Meg már most tudja, hogy papírt fog íratni, hogy mi az övé? Mi állna benne, hogy az éjjeli lámpa a barátnőmé?
Még csak 24 vagy, nem egyszerű, de szabadulj meg tőle, ha nem akarsz egy bábu lenni és még több évet elcseszni erre az "emberre"!
Hogyha külön kasszán vagytok (úgy vettem ki, nem éltek együtt), akkor mindenki költse a pénzét arra, amire csak akarja. Ő húzza fel a házikóját, te pedig vegyél a pénzecskéden, amit akarsz, vagy spórolgass.
Hogyha pedig közös a kassza, akkor nem értem, miért "nyomorogsz".
Áh szóval ő még egy cipőt is sajnál tőled,de közben magának házat épít és milliomos.
Mellette csóró feleség lennél,akinek még fodrászra sem lenne pénze,max 5évente egyszer.
Én elhagynám mint a pinty.Vannak rajta kívül normálisabb fazonok is hidd el....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!