Anya azt hiszi, hogy füvezek. Hogy győzzem meg az ellenkezőjéről?
Hippi vagyok, tehát egész nap reggae zene megy, pedig elsősorban nem a ganjáról van szó bennük... Ráadásul raszta hajam is van, na anyánál ez egyenlő azzal, hogy füvezek ... :S
Eleinte viccelt ezzel, de már látom rajta, hogy 100%-osan komolyan gondolja...
16/L
Egyszer mutatnod kellene neki egy betépett embert, hogy az hogy néz ki és hogyan viselkedik. Akkor talán rájönne, hogy mi a különbség.
16 évesen még otthon a helyed, de ha állandóan nyúznak, akkor részvétem...
Váá mintha csak magamat hallanám :D
Én metált (is) hallgatok, és egyből drogos alkoholistának néznek meg valami antikrisztusnak :D
Aztán egyszer direkt szétcsúszva mentem haza, hogy legyen viszonyítási alapjuk és rájöttek, hogy tévedtek korábban :D
(Ezt ne csinálja senki utánam:D)
Idővel biztos észreveszi, hogy ugyanúgy viselkedsz mint szoktál, ami vagy azt jelenti, hogy nem drogozol vagy hogy mindig be vagy szívva.. ami nem lehetetlen, csak nagyon valószínűtlen :D
Láttam már bedrogozott embereket, nem lehet nem észrevenni rajtuk.. a pupillából, a kézremegésből, reflexekből, a száj szárazságából.. nem tudom anyud hogy nem tud különbséget tenni.
A legjobb, ha elviteted magad valami drogtesztre, és akkor megnyugodhat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!