Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt, vagy esetleg van (nak)...

Volt, vagy esetleg van (nak) olyan színész (ek), aki (k) megdobogtatták a szívedet?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, hogy nektek volt -e a tinikorotokban, vagy esetleg még most is van -e olyan híres ember, akiről úgy gondoljátok, hogy „hm, igen, ő egy jó pasi”? Esetleg a fiatalkorotok bálványa volt? Vagy találkoztatok is vele? Szívesen beszélgetnék ilyen dolgokról mással is. Csak őszintén! ;)
2011. okt. 29. 19:51
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Hát van egy pár... :D

Mario Cimarro (ő szappanoperaszínész, de nekem ő a BEST ebben a kategóriában)

Pierce Brosnan (James Bond filmekből, meg kb. minden filmjében tetszik)

Colin Firth (Bridged Jones filmekből, meg az összes angol romantikus filmben tetszik, a Mamma Mia-ban NEM, mert ott b*zit alakít... :S)

George Clooney - ő fiatalabb korában nem jött be, viszont ahogy öregszik, egyre sármosabb

Antonio Banderas - áhh Desperado, Eredendő bűn, imádom!

Hugh Jackman - nagyon férfias, gyönyörű beszélő szemek

Ralph Fiennes - egyre jobban tetszik, nagyszerű színész

Magyarok közül:

Csányi Sándor - abszolút befutó, bár ő kinél nem... :)

Dolhai Attila - csodálatos énekes, nagyszerű színész, álompasi

Száraz Dénes - Jóban-rosszban Tamás atyája, nagyon jóképű ő is

2012. júl. 4. 14:34
 32/38 A kérdező kommentje:
Uhhh, hát igen... Csányi meg „Tamás atya”... Szerintem nála mindannyian szívesen gyónnánk. Nem? :DDD
2012. júl. 4. 14:37
 33/38 anonim ***** válasza:

Dede! :D

Meg még Kolovratnik Krisztián..hmmm

2012. júl. 4. 14:58
 34/38 anonim ***** válasza:

Bartha Zsoltot elfelejtettem :D

A 27-es válaszoló voltam asszem :D

2012. júl. 4. 14:58
 35/38 anonim ***** válasza:
De Miller Zolit se felejtsük ki!
2012. júl. 4. 14:59
 36/38 A kérdező kommentje:
Uhh, a Kolovratnik se semmi. Én egyszer teljesen véletlenül találkoztam Vele, és szerintem élőben sokkal jobb pasi, mint a filmvásznon. Legalábbis szerintem ;)) A Miller Zoli... hát igen, ő pont ma jutott eszembe (már nem is emlékszem, minek a kapcsán).
2012. júl. 4. 15:59
 37/38 A kérdező kommentje:
Még visszatérve a külföldi színészekhez: pont ma olvastam Bruce Willis-szel egy interjút a Nők lapjában, illetve a címlapon is ő szerepel. Hát én nem tudom, mit esznek benne annyian? Ha visszagondolok, nekem 10-20 évvel ezelőtt sem volt a zsánerem. Akkor már inkább Hugh Grant, vagy Tom Cruise.
2012. júl. 4. 16:01
 38/38 anonim ***** válasza:

én Tanita Tikaramba voltam szerelmes, vele álmodoztam, pár év múlva meg megtudtam, hogy ő nő, nem férfi...

ennyit az ilyen szerelmekről.

2012. júl. 4. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!