Volt, vagy esetleg van (nak) olyan színész (ek), aki (k) megdobogtatták a szívedet?
Robert de Niro!
Fiatalon, középkorún, öregen - iszonyat sármos pali :)))
De tetszik még Mel Gibson, Bruce Willis, Kevin Kostner is pl.
Volt is, van is pár, nem tehetek róla, ha egyszer jól néznek ki (szerintem). :D
Jack Nicholsonért a régi filmjeiben mindig is odavoltam, de ilyen pl. Norman Reedus, vagy Aleksander Skarsgard is, illetve Dylan Moran, aki klasszikus értelemben nem is annyira "jó pasi", viszont nagyon intelligens, nagyon szarkasztikus, nagyon vicces, és számomra nagyon vonzó.
23/L
Antonio Banderas!!!
Ma is láttam a boltban (újság címlapján),hát gyönyörű!!!Főleg a szája,hát az nagyon guszta!El is álmodoztam kicsit,a bóti kosárral a kezembe!!
Andrew W. Walker a Teljes gázzal c. filmben nagyon megtetszett :D
Chad Michael Murray a Viasztestekben.
Edward Norton az Amerikai História X-ben.
Vin Diesel alap :D
Ryan Phillippe főleg a Stop Lossban, amúgy göndör hajjal és bzis beállással nem tetszik.
Victor Rasuk
Justin Chambers
Jonothan Togo a Miami helyszínelőkben jól néz ki :D
# 28/29
Nnna végre egy magyar! Én meg már teljesen kétségbe voltam esve, hogy itt senkinek nem tetszenek magyar színészek? Pedig szerintem egy Nagy Ervin vagy egy Fenyő Iván felér hat Brad Pittel is. ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!