Volt, vagy esetleg van (nak) olyan színész (ek), aki (k) megdobogtatták a szívedet?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, hogy nektek volt -e a tinikorotokban, vagy esetleg még most is van -e olyan híres ember, akiről úgy gondoljátok, hogy „hm, igen, ő egy jó pasi”? Esetleg a fiatalkorotok bálványa volt? Vagy találkoztatok is vele? Szívesen beszélgetnék ilyen dolgokról mással is. Csak őszintén! ;)2011. okt. 29. 19:51
11/38 anonim válasza:
Ha híres ember, akkor Trent Reznor a mai napig, de ha csak a színészek érdekelnek, akkor Ian Somerhalder még a Lostból (miután meghalt, utáltam a sorozatot), persze most is tetszik a TVD-ben, de már nem vagyok annyira oda érte.
12/38 anonim válasza:
Rengeteg ilyen volt/van. 12 éves korom körül 1-2 színész dél-amerikai szappanoperákból, utána harry herceg ( bár inkább a vele járó hercegnősdi vonzott) :D most néhány forma 1es pilótáért vagyok odáig meg vissza.. :D 17/lány
13/38 anonim válasza:
20.46-os vagyok
és már láttam is élőben jó pár forma 1-es pilótát és még jobban néztek ki, mint ahogy addig gondoltam... ah.. :DD
15/38 anonim válasza:
johhny Depp tetszett 15 évesen is, és most is, hogy 36 éves vagyok :-). Nagyon jó pasi!
16/38 anonim válasza:
én szerelmes voltam Tanita Tikaramba - és egyszer megtudtam, hogy ő nő....
17/38 anonim válasza:
Johnny Depp, David Boreanaz (Angel) mindkettő tök jó pasi!
18/38 anonim válasza:
Sok jó pasi van aki tetszik, de ezek általában csak addig érdekelnek amíg megy a film :D De talán színészek közül aki megdobogtatta a szívem már kislányként is, az Patrick Swayze a Dirty Dancing miatt, mert az a kedvenc filmem. Mikor meghalt olyan fura érzésem is volt...
Ja és Freddie Prinze Jr. Na hát ő a 90-es években és 2000 környékén nagyon jó pasas volt, most már viszont eltűnt, és már nem is olyan jó pasi :)
22/L
19/38 anonim válasza:
Hugh Jackman(kb 14 éves korom óta)
Keanu Reeves(kb 8 éves korom óta)
Chris Evans(kb 14 éves korom óta)
20/38 anonim válasza:
Nekem Ralph Fiennes jön be nagyon, rájöttem, hogy ez a pasitípus a zsánerem: magas, világos hajú, zöldes szemű. Ha valakinek esetleg nem lenne ismert, ő játszotta a főszerepet a Schindler listája és Az angol beteg című filmekben, valamint ő alakítja a Harry Potter filmekben Voldemortot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!