Mért nem lehet, simán nemet mondani, és mért kell mellé beszélni állandóan? Mostanában csak ezt tapasztalom a Nőktől. (Tisztelet a kivételnek) De mért nem lehet egyenesnek lenni?
Ne általánosíts. Nem csak nők szoktak passzív-agresszív játszmákat játszani. Férfiak is.
Ez pl. az: rögtön azt mondja, hogy igen, de aztán pedig kibújik a felelősség alól, mondvacsinált ürüggyel. Oké, hogy van olyan, hogy az embernek közbejön valami, de akkor amint közbejön valami, felhívja a mésikat vagy üzen neki, hogy "bocs, de közejött valami". Ha viszont ezt sorozatosan játssza veled, akkor játszmázik. Ha te vevő vagy erre, akkor csontra szí.vathat, te pedig vég nélkül panaszkodhatsz, hogy mennyire r.ohadékok a nők...:( Ugye?
Pedig nem minden nő ilyen. Én sem vagyok ilyen és sértőnek tartom, ha egy kalapba tesznek egy buta játszmázó his.ztérikával - onnan ismered meg őket, hogy ők szokták a magamfajta emberek csakis problémára koncentráló, okos válaszait fel sem fogva azonnal visítva, zsigerből lepontozni.
Egyszerű: döntsd el, hogy bedőlsz-e a játszmának, vagy ignorálod a libu-skát és keresel olyan embert, aki nem játszmázik. Csakhogy ehhez a legelső lépés az édesanyáddal való viszony tisztázása. Ha ő is ilyen pitiz.tető fajta volt, akkor nem lesz egyszerű meccs, az biztos, de le lehet szumózni. :)
Lehet, talonban tartanak téged?
Kérdezz rá nyíltan, hogy ne raboljuk egymás idejét, legyél légy szíves őszinte velem. Erre a dumára csak mond igent vagy nemet. Egyébként meg NEKED kell tudnod, mit akarsz elsősorban. Bizonytalanságot? Akkor mehet a fenébe, te nem azt akarod, gondolom. Ha két ember ugyanazt akarja, akkor ilyen kérdések nem merülnek fel.
Ezt általában akkor csinálja valaki, ha igazából nem érdekli a másik. Ez van, lépj tovább, építs le az illetőt.
Én egyébként meg őszinte vagyok - szívok is vele eleget, mert akkor meg az a baj... Ki érti? :)
22/L
építsd le őt!
vagy játszmázz vissza! a köv. találka előtt te írj SMS-t hogy bocs de nagyon nem érzed jól magad....csak kapcsol!
Én igyekszem mindig egyenesnek lenni, megmondom hogy mit akarok. Ha randi után nincs meg pl az összhang, akkor egyszerűen elmondom neki, hogy nem tudok vele közelebbi kapcsolatot elképzelni. Ilyen egyszerű, sokan meg elsunnyognak.
L25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!