Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak is ugyan úgy vágynak...

A férfiak is ugyan úgy vágynak az esküvőre? Vagy csak a nők gondolják úgy, hogy az a papírocska igen is számít?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kíváncsi az olyanok véleményére akiket nem érdekel a házasság, nem kérek olyan kommenteket akik szerint csak fölösleges rongyrázás. Itt legfőképpen a Nőkre gondolok, mert nagy általában ők írnak ilyen véleményket
2011. okt. 29. 10:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ahol én élek, házasság nélkül nem lehet gyereked!persze szóba került már a dolog, de most úgy tűnik, muszály lesz a pici miatt!
2012. júl. 22. 02:03
 12/14 don Fefinho válasza:
32%

Azért fontos a nőnek a papír, mert így vagyonközösség keletkezik, és váláskor viszi mindenednek minimum a felét. Magyarán neki megéri.

A férfinak meg azért nem, mert:

- a házasságok 50%-a végződik válással

- a válóperek 75%-át a nő terjeszti be

Vagyis 37,5% rá az esélyed, hogy az asszony megfúr egy életre, viszi a kocsit, a lakást, a pénzt, plusz a gyerekeidnek is búcsút mondhatsz.

Az oroszrulettben hat tárból egy töltött, ez 16.66%, fentinek kevesebb mint a fele. Szerinted melyik éri meg jobban? :)

2013. júl. 24. 00:27
 13/14 mazorambo válasza:
36%

Férfi menni, dugni, csalni, kurni...

Nő menni, kurni, csalni, dugni...

MINEK A PAPÍR?!? Úgyis vállás lesz a vége.

21N

2014. ápr. 24. 17:35
 14/14 anonim ***** válasza:
17%

A ferjem nem hisz az osszedobjuk a szennyest kapcsolatban

Ha valakit szeretsz vallalod mindenki elott es hivatalossan is ez az eskuvo ez a papir.

O vallalt engem ennyire egyszeru

2014. ápr. 24. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!