Hogyab mondjam el a szüleimnek, hogy lefeküdtem a
barátommal?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok.1,5 éve van barátom. A szüleim elég maradia, szòval mikor itthon vagyunk, az ajtot nem csukhatjuk be és apám folyamatos ellenőrzés alatt tart és ha csak a derekamat fogja, de a keze a polom alatt van akkor már kiabál vele h hol van a keze. Már kb. egy fél éve lefeküdtünk egymással. és szükségem lenne egy anyára akivel erről beszélhetek.
Az egyik válaszolónak írom, hogy nem a mellét fogdossa, a keze a póló alatt van a DEREKÁNÁL! Vagy te ott hordod a melled?
Kérdező, ne mondd el, ha ennyire vaskalaposak... Szerintem próbálj beszélni egy megbízható rokonoddal, vagy ha ilyen nincs, akkor ha gondolod írj nekem:)
2011. okt. 29. 06:41
12/16 anonim válasza:
A szüleimmel nagyon jó kapcsolatom, de ilyesmiket nem beszélünk meg. Inkább ha beszélgetni akarsz erről, valamelyik barátnőddel tedd, de szerintem teljesen felesleges erről beszélned anyukáddal. Így is úgy is rosszul fogja fogadni, bár megjegyzem, ha a 16 éves lányom ezt bejelentené nekem, lehet infarktust kapnék. Inkább ne mondd el!
2011. okt. 29. 09:40
13/16 anonim válasza:
Egyébként meg miért kell a barátodnak a szüleid előtt "fogdosnia"? Nem vagyok maradi abszolút, én 22 éves vagyok, pasit először 19 évesen vittem haza, és amíg otthon vagyok, kibírom, hogy szüleim ne azt lássák, hogy nyalom-falom. Szép dolog a szerelem, de azt hiszem, ezek a dolgok csak rátok tartoznak. Felesleges sokkolni őket ilyesmivel.
2011. okt. 29. 09:43
14/16 anonim válasza:
Szerintem csak szeretnéd ill. jólesne ha elmondhatnád anyukádnak.Az írásod alapján nem örülne,szóval jobb ha a barátnőkkel beszéled meg :(
2011. okt. 29. 13:09
15/16 anonim válasza:
Én 13 éves voltam mikor először csókolóztunk a barátommal, elmondtam anyunak azt mondta köszöni, h elmondtam neki leültünk és megbeszéltünk mindent mikor ott volt a srác is. Semmi baj nem lett belőle azt mondta, h majd ha elveszítem a szüzességem azért ha úgy gondolom elmondhatom neki. 16 évesen ez meg is történt (mellesleg ugyanazzal a fiúval) mindent megbeszéltünk, védekeztünk, és tiszta lelkiismerettel feküdtem le a pasival.
most vagyok17 éves anyuval tök normálisan kijövünk és més a fiúval is együtt vok. Neked annyi, h lehet, h az aktus ELŐTT kellett volna leülnöd a szüleiddel beszélgetni 1et.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!