101 óra igazolatlanom van, és jött levél önkormányzatol, hogy gyermek védelembe vétele. Mit értenek ez alatt?
Kérdező!
Ha te nem akarsz ilyen tróger közegbe járni, akkor miért nem szóltál időben, hogy más suliba akarsz járni????
50 óra felett elveszik a családi pótlékot, most meg majd a gyermekvédelmisek fognak a nyakatokra járni, mert csesztél kinyitni a szádat, hogy más suliba járnál. Ezzel nem csak magadnak, hanem a szüleidnek is kellemetlenséget okozol
A helyedben nagyon elszégyellném magam, bocsánatot kérnék az ősöktől, és a továbbiakban tanulnék, mint a kisangyal. Nem tudom mit tervezel a jövőben dolgozni, de most csak ez segít kilábalni a gödörből.
Már nem 16 éves korig tanköteles valaki? Én régebben 16 évesen hagytam ott végülis a gimit. Biztos, hogy most nem igy van, hogyha elmúltál 16 akkor már nem vagy köteles suliba járni?
25/L
Arra kérdésre, hogy miért nem váltottál sulit, azt felelted, hogy jó kérdés.
Ebből én arra következtetek, hogy egy iszonyat link gyerek vagy, leszarod, hogy mi fog veled történni, tanulni nem akarsz, ez meg egy piszok jó indok, hogy miért nem jársz be. Csak tudod emiatt a dogozáson kívül nem sokban különbözöl az általad nemkívánatosnak titulált emberektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!