Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 101 óra igazolatlanom van, és...

101 óra igazolatlanom van, és jött levél önkormányzatol, hogy gyermek védelembe vétele. Mit értenek ez alatt?

Figyelt kérdés
2011. okt. 27. 22:49
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
12%

Ezekkel a válaszokkal csak annyi a baj hogy ha már válaszoltok akkor helyesen érveljetek és igaz legyen a premissza amiből levonjátok a konklúziót.

Most mondok egy példát hogy miért is nem igaz amit ti állítottatok. Én is sokat lógtam az iskolában és bevallom hogy mindig indokokat kerestem és lusta voltam, de nekem csak az iskolába járás volt az egyetlen probléma, mivel én otthon mindig fejlesztettem magam és sok könyveket is olvastam és mai napig olvasok. Mikor bejárok az iskolába akkor is jó jegyeket kapok (5ös, 4es). Plusz, nem tudom most milyen iskoláról van szó, de középiskolában is mit tanulunk? Általános iskolás 4-es anyagot. Érdekes, de miért is van az a 2 év? Plusz, térjük kicsit vissza. Miért várják el hogy eldöntsed 14-15 éves korodban azt hogy tudjad mi is akarsz lenni? Mivel iskolát kell választanod. Én nem választhattam mert nem voltak jó jegyeim akkor. Attól hogy nem járok iskolába még nem jelenti azt hogy "tudatlan" vagyok vagy nem akarom dolgozni azt amit szeretnék, sőt azt sem jelenti hogy nem is fogom. Tehát az érvelés/következtetés hibás. (Argumentum ad hominem)

Sőt, mi ez a félelemkeltés vagy félelemre apellálás? (Másnéven: argumentum ad baculum)

Na mindegy... :)

2011. okt. 28. 00:07
 32/49 anonim ***** válasza:
69%

Ha nem ízlik az iskola, mehetsz 8 általánossal téglát rakodni segédmunkásnak.

Ez is egy lehetőség....

2011. okt. 28. 00:10
 33/49 anonim ***** válasza:
85%
00:07 es. Látszik, hogy szeretsz lógni, de az nem hogy olvasni is. Negyedikes anyag? Nos akkor már helyesen megtanulhattál volna írni.
2011. okt. 28. 00:13
 34/49 anonim ***** válasza:
29%

"Ha nem ízlik az iskola, mehetsz 8 általánossal téglát rakodni segédmunkásnak.

Ez is egy lehetőség...."

- Az is egy lehetőség hogy 18 évesen vagy esetleg később, családi vagy egyéb támogatással lerakja az érettségit és tovább tanul. Később már olyan helyen dolgozhat és azt, amit szeretne. Ki is mehet külföldre. :)

Ez is egy lehetőség....

2011. okt. 28. 00:14
 35/49 anonim ***** válasza:
90%

Utolsó! Mert te úgy érzed a kérdezőn, hogy ő sokat olvas és szeretné képezni az agyát? Én az ilyen reakciókból másra következtetek.

Kérdező!

A lógás meg nem megoldás, ha nem tetszik az adott suli van lehetőség másikat keresni. Suliba járni senki nem szeret, de melózni még szarabb, ott nincs olyan, h kicsit fáj a torkom akkor kisírom anyunál, hogy had maradjak otthon. Iskolába járni kell vagy nem lesz belőled semmi max. kubikos, vagy takarítónő (nem nézem én le ezeket a munkákat, csak nem hiszem, hogy meglehet belőle élni)

2011. okt. 28. 00:15
 36/49 anonim ***** válasza:

A középiskolában tényleg rengeteg a felesleg,de te például sosem tudod meg azt,hogy mit tanítanak az egyetemen.

Szóval én nem vágnék fel arra,hogy iskolakerülő vagyok, főleg nem oda nem illő mondatokkal.

Abból még senki nem élt meg, hogy olvasott. Én is imádok olvasni, de elég nagy szopás lenne, ha ez lenne, amivel lépni tudok.

2011. okt. 28. 00:15
 37/49 anonim ***** válasza:
bocs, ma 00:07 értettem utolsónak 00:15 vagyok
2011. okt. 28. 00:16
 38/49 anonim ***** válasza:
0%

"00:07 es. Látszik, hogy szeretsz lógni, de az nem hogy olvasni is. Negyedikes anyag? Nos akkor már helyesen megtanulhattál volna írni."

- Tipikus érvelési hiába már megint. Azzal hogy probálsz lealacsonyítani és összefüggésbe hozod a szavahihetőségemmel miközben a két dolog nem függ össze. :)

2011. okt. 28. 00:16
 39/49 anonim ***** válasza:
0%
*hiba :)
2011. okt. 28. 00:17
 40/49 anonim ***** válasza:
100%

Ha 12 lenne iskolába járna.

Fogalmam sincs hány éves, de ha a kérdezőnek olyan kisebbségi komplexusa lenne, mint az 53%-osnak,akkor ő biztosan iskolába járna értelmetlen mondatok firkálása helyett.

2011. okt. 28. 00:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!