Miért olyan nagy tragédia az, hogy apukámmal szájrapuszival szoktunk elköszönni egymástól? 16/L
"Hol éltek egyébként? Ország, város?"
Budapest, XIV. kerület.
Én szájra puszilom mind két gyermekemet,( fiú, és lány), igaz 5,5 évesek, de már elgondolkodtam, hogy lassan le fogom szoktatni magunkat erröl. Szerintem egy nagyobb gyermekkel már nem olyan jópofi.
Ha már annyit cikiznek emiatt, akkor ezután arcpuszi legyen, hol itt a probléma? Attól ugyanúgy fogjátok szeretni egymást mint eddig!
21:25
Ezenkívül néha az ölébe ülök.
Más "furcsaságunk" nincs.
21:37
Lehet ,hogy nem "normális" ,de szerintem aranyos.
Van egy 8 éves húgom, néha szoktunk "hármas csókot" csinálni. :D
Mivel a kérdezö anyja, barátja,meg a barátnök megütköznek ezen, ezért náluk a családban nem lehet ez szokásos - ugyanis legalább is az anyuka tudna erröl, ezen kivül NEM most tünne fel neki zavaróan.
Aki meg az orosz ismerösröl ir - OTT lehet, hogy ez szokás, Magyarországon viszont nem.
Mellesleg mióta van ilyen szokásotok - ha eddig senki nem tudod róla, és csak most tünt fel a többieknek?
"Van egy 8 éves húgom, néha szoktunk "hármas csókot" csinálni. :D"
Gratulálok. ezért van ennyi aberrált ember. hamarosan veletek is tele lesz a híradó...
"Gratulálok. ezért van ennyi aberrált ember. hamarosan veletek is tele lesz a híradó..."
- nem vagyunk aberráltak, csak szeretem az apukámat és a kishúgomat.
- miért lenne velünk tele a híradó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!