Mit kezdjek az apukámmal?
Sajnos ezzel tényleg nem lehet mit kezdeni.Az alkohol az nagyon gonosz dolog.Sajnos fontosabb neki az, hogy igyon, mint, hogy veled legyen!Ha saját magától nem jön rá, hogy rossza amit csinál, akkor nem fog változni semmi!!
Általában aki alkoholista az sosem vallja be magának, nem vesz róla tudomást, és nem érdekli ki mit mond..
Sajnálom nagyon, nem lehet könnyű...de lehet el kéne engedne, mert egyre nagyobb fájdalmat fog okozni neked!
Ezt én is átéltem, csak nekem 7 évesen költöztek külön a szüleim. Apum sajnos tavaly nyáron elhunyt (váratlanul).De akkor se fogom elfelejteni amit csinált. Mindig mikor ő jött értem a suliba, hazafelé az volt az első hogy bementünk egy kocsmába (feltéve hogy nem részegen jött értem).Aztán ha nagyon be volt rúgva fogta magát és kifeküdt az út szélére, és mondta hogy menjek oda én is.Én inkább hazamentem, erre fél órára megjelent apám és elhordott minden szemét köcsögnek,mert ott mertem hagyni.
Az a baj evvel, hogy nagyon megmarad az emberben. De sajnos nem tudsz vele mit kezdeni:S én is próbáltam, sajnos sikertelenül...most 17 vagyok, de tisztán emlékszem hányszor mondtam apámnak hogy nem kérem hogy szokjon le teljesen a piáról, de legalább mértékkel igyon. Soha nem hallgatott rám, még csak el sem gondolkozott rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!