Mit csináljak apukámmal?
Figyelt kérdés
Én 23 éves vagyok, a barátom 28, megtörtént az eljegyzés, a szüleim előtt, mert ő úgy tartotta fairnak, hogy "tőlük kér el". Ez nagyon kedves gesztus volt, főleg, mert szerintem azért tette, mert tudta, hogy az apukám nagyon hagyománytisztelő. Mi nem divatból csináltuk az eljegyzést, hanem azért, hogy a szülők láthassák, komolyan gondoljuk, mivel őt eddig kb 2x látták. A "gond" csupán az, hogy a párom született svájci állampolgár, jelenleg is ott él, össze fogunk költözni. Viszont apum képtelen megemészteni, hogy ő nem magyar, és tőle szeretnék majd gyerekeket. Nem kiabál és semmi, tehát nincs okom rá, hogy ne látogassam őt, vagy anyumat, és nem is szeretnék összeveszni, szósincs róla. De minden másodpercben éreztetni, hogy utálja. Még akkor is, ha nincs ott a párom. Vajon mennyi időnek kell eltelnie, hogy ne érezze így? Nem sokszor látta ez igaz, de régóta tudják, hogy ez be fog következni. Vajon segítene a helyzeten, ha többször találkoznának, vagy inkább csak elmérgesedne? Igazságság szerint kettesben beszélgetni se tudnak, mert én fordítok. Volt már valaki hasonló helyzetben?2011. jún. 6. 17:39
1/6 TOMAtm válasza:
hát szerintem csak félti az egyszem kislányát,normális dolog egy apa részéről.majd megszokja a dolgot nyugi.
2/6 anonim válasza:
Az élettársad fehér? Mert ha nem, lehet az a gondja.
3/6 A kérdező kommentje:
Fehér, és dolgozik rendesen, tisztességes,illemtudó.
2011. jún. 6. 17:52
4/6 anonim válasza:
Te mindig is apád kicsi lánya leszel, akkor is ha már felnőttel, ezen nem fogsz tudni változtatni. Apád csak aggódik érted. Szerintem nem az kell, hogy több időt töltsön a pároddal, hanem az hogy te beszélj apáddal. Mond el neki, hogy már nagy vagy és tudsz magadról gondoskodni és elsősorban azt hogy boldog vagy.
5/6 A kérdező kommentje:
Ezt tudja és már el is mondtam, egyébként mi amúgy sem vagyunk az a fajta család, akik sokat beszélgetnek egymással, sajnos.
2011. jún. 6. 18:05
6/6 anonim válasza:
Elsősorban szerintem annak nem örül, hogy távol fogsz élni tőle és ha lesz unoka is, őt is ritkábban fogja látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!