Milyen programot csináljak holnap délután a 8 éves húgommal? 16/L
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
Így van.
A tökfaragás igenis jó móka. Meg gesztenyét szedni és bábukat csinálni belőle.
Aki meg olyan baromi nagy magyar, vessen el mindent ami nem magyar és húzzon vissza Etelközbe jurtába. :D
OFF: Te jó ég... Nem gondoltam, hogy lavinát indítok a tökfarigcsálással, de ha már itt tartunk, akkor elárulok ezt-azt.
Úgy ajánlottam elfoglaltságként ezt az "angolos" szokást, hogy hagyományőrző tagok vagyunk a családommal együtt, számos hagyományőrző rendezvényre járok, kalotaszegit és kalocsait hímzek szabadidőmben, rovásírást tanulok, a családban a kisgyerekek MAGYAR keresztnevet kaptak, nemzeti rockon nőttünk fel, és büszke vagyok a szokásainkra, hagyományainkra, fennt maradó emlékeinkre, a kultúránkra, de legfőképpen arra, hogy MAGYAR vagyok.
És miért ne tanulhatnánk meg, ismerhetnénk meg más népek szokásait? Hogy várjuk el, hogy Európán kívül (de ennyire messzire sajnos nem is kell menjünk) tudjanak a létezésünkről?
ON: A zsírkrétázás is jó ötlet, vagy tarthattok szépség napot is, körömfestéssel, frizura készítéssel, társasozhattok, sétálhattok egy nagyot. Csinálhattok egy kis édességet, mondjuk pudingot, muffint, valamilyen kekszet teával... És a tökfaragást még mindig jó ötletnek tartom! :))
köszi szépen, aki leszavazott...
akkor faragjatok tököket!
A régi magyar ünnepeket felejtsétek el! Persze azt nem gyakoroljátok a gyerekkel, mi?
magyarság = 0
Az angol wc jó poén :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!