Miert tagadjak a ferfiak azt, hogy hutlenek voltak?
vegyuk peldanak, hogy van egy ferfi aki megcsalja a baratnojet, feleseget egy masikkal. csak szex van koztuk, egyajszakas kaland. az oke, hogyha nem jon ra a no arra, hogy megcsaltak akkor nyilvanvalo, hogy a ferfi nem fogja ezt elmondani, hisz fajdalmat okozna a 'szeretett nonek'.
de mi van akkor ha a no rajon, be tudja bizonyitani, 100 szazalek es a ferfi meg ekkor is tagadja :O
mire jo ez??? miert nem vallalja a felelosseget?
igy csak jobban megalazza a not
ferfiak is irjanak, mert nem ertelek titeket :O
3 évig voltam valakivel, aki többször is megcsalt. Csak első szerelem lévén hittem abban, hogy megváltozik. Minden alkalommal konkrét bizonyíték volt a kezemben, mégis mindig pofátlanul tagadott. Egy éve mentünk szét. A történtek ellenére nem utálom, és néha beszélgetünk. De egy részét a mai napig tagadja, a másik részért már bocsánatot kért. Néhány hete.. :) Jobb később, mint soha :)
Egyébként nála kiderült az egyik indok, hogy miért tagadott. Azért, mert elég nagy baráti társaságom volt akkoriban, akikkel ő is jóban volt és nem akarta őket elveszíteni. Szép kis indok, nem? Persze ez csak egy a sok közül. Egyszer végig pörgettem az agyamban, hogy ez az ember miért is vállalt felelősséget abban a 3 évben. És sajnos a válasz: semmiért. Soha nem vállalja a felelősséget, sem az aktuális barátnő előtt, sem a szülők előtt, a barátok előtt sem. És többnyire ez a válasz szerintem, hogy sokan legyen az nő vagy férfi nem akarja vállalni a tetteiért a következményeket.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!